Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet velem a problema?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a problema? Miert nem talalok egy lanyt sem?

Figyelt kérdés
Azt mondjak a kulsommel semmi problema,tettem is fel egy kerdest kulsommel kapcsolatban majd belinkelem,a belsommel sincs semmi kicsit atlag feletti szuksegleteim vannak azaz tobb szeretetre vagyom,de szeretek mast is szeretni,tehat egy romantikus lelket kepzeljetek el, nyilvan ennyi info kebes de hatha.(17/f)
2015. máj. 19. 15:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Próbálj választékosabban fogalmazni! Az sokat adhat hozzá. A hibák az írásban sok lányt "elijeszthet" :) Valahogy rossz olvasni. Nem tudom, hogy élőben hogy beszélsz, hasznász-e szinonímákat stb....

Ebből a kérdésből csak ennyi jött le, többet a téged kikosarazó lányok mondhatnak.

17/L

2015. máj. 19. 21:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sokan nem ertik az ugymond kifinomultabb szavakat,sokan azt sem tudjak mi az az evidens szoval kell ezzel probalkoznom
2015. máj. 19. 23:32
 13/17 A kérdező kommentje:
Kár ezzel*
2015. máj. 19. 23:32
 14/17 anonim válasza:
Hu, pedig szerintem iszonyat jo pasi vagy! Ha tenyleg a belsoddel sincs baj, akkor nem tudom, hkgy mikent nem johetnek ossze neked a lanyok... :/
2015. máj. 24. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát pedig írtó helyes vagy , ahogy olvasom szépen is fogalmazol.... nem tudom mi bajuk lehet a lányoknak. Sokat veszítenek :D
2015. máj. 24. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi baj veled,helyes vagy. :) De tuti,hogy 17 vagy? Sokkal idősebbnek nézel ki. Amúgy tudom,hogy mit érzel,mert én is ilyen helyzetben vagyok,de sajnos nem tudsz vele sok mindent tenni. Az sem jó,ha már görcsösen keresed.. Én azzal nyugtatom magam,hogy lesz majd valaki akire megéri várni. 17/L
2015. máj. 24. 22:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Külsőd alapján nagyon helyes pasi vagy, de ezt már elmondták, a leírásod alapján még szimpatikus is lehetnél, persze az ilyen élőben szokott kiderülni. Az furi, hogy nem találsz senkit, szerintem nem jó lányoknál próbálkozol, plusz nem GYK-n kéne szerintem.

18/L

2015. máj. 24. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!