Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most én nem értem szerintem ti se értitek ezt a lányt?
Mert rossz passzban volt te meg az ismerdkedes elejen inkabba haverokkal mentel mint vele skypeolj.
18/L
Azt mondtad neki hogy felhívod.
Mivel nem tartottad magad ahhoz amit mondtál ezért most viseled a következményeit.
De nem csak ezért törölt ki hanem a fontossági sorrend is világossá vált számára.
Előbb a haverok aztán ő.
Egyébként én is hasonlóan működöm, ha egyszer megbeszélek valakivel valamit és az nincs úgy az illető elásta magát.
3 hónapig írogattál neki, és az első beszélgetést az állapotsorban mondod le.
Szóval ne csodálkozz! legalább annyit tehettél volna, hogy üzenetben elnézést kérsz, közbe jött valami, most nem alkalmas.
Ez kb. úgy jön le, hogy amint van más dolgod, ő már szorul is háttérbe.
"de azér mikor le tekertem 10 kmt utána lyukas elsö bicikli kerékel eltévedni a városban és haza tekerni 15 kmt lyukas gumival utána szerintem megérdemeltem pizzát a hevrokal"
Aham, de a lánnyal egy beszélgetést nem?
A pizza megvár 15 perc után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!