Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha már 14 vagyok és még nem volt barátom?
Szóval léggé otthonülő fajta vagyok, szeretek olvasni, filmet nézni, festeni, bizonyos mértékig tanulni is. A suliban mindenkivel kijövök, és elég nagyszájú is vagyok, de valamiért csak ott. Nem szeretek iskolán kivüli helyekre járni, ezért nincs is pasim.
Tetszik (nagyon!!!) az egyik fiú az osztályból, ez mostmár nyilt titok, de mondjuk nem emlegeti sokat. Nem kínos.
Nem vagyok csúnya, nem ezért nincs barátom, elég vékony vagyok, és normális magas. Ha lófarokban van a hajam, még meg is fordul utánam egy-két srác. Nem is vagyok buta, szeretnek a tanárok, kivéve azok akik strébert akartak faragni belőlem :)
De valamiért nem szereek igpdegen fiúkkal ismerkedni... Az osztályban elég sok lámynak van már pasia, de nekem nem. Nem néznek ki, mert kedvelnek, de én kicsit már kínisan érzem magam. Nagyon szerném, hoigy kegyen barátom, de nem úgy, hogy alig ismerem és fölcsípe!m... Mit tehetnék? Vélemény? Saját tapasztalat? Fiúk, ti mit gondoltok? 15/L
Most direkt nem írom le a saját véleményem.
Sokak szerint nem gáz, pláne felnőttek szerint, meg azok szerint akiknek csak később lett.
A saját korosztályodba viszont gáz lesz.
Kedves Másodi! Szerintem nem kéne ítélkezz felettem egy ilyen megjegyzés miatt. Nem írtam ke az eset pontos körülményeit, hogy ne untassalak. De akkor most megteszem, ha már belekötöttél.
Előszöris nem azt mondtam, hogy végigmegyek a város főterén és a fiúk nyálcsorogva fordulnak felém, hanem, hogy 1-2 megfordult utánam. Tehát, 20 éves bátyámmal sétáltam, aki még mindig kicsilánynak lát és olyan ha-valaki-kikezd-veled-és-megbánt-azt-kiherélem stílusban viselkedik a fiú barátaimmal. És ő szólt, utánamnéztek.
Látod, vam egy magyarázat... Nem kell rögtön az ember torkának esni!
Egyáltalán nem gáz!
Nekem sincs pedig lehetne pár de nekem Annácska köll.
Mit is tehetnél
---1. Várd meg amig vki meg nem dobbantja a szived.
---2. Ha megvan de csak ha megvan akkor flörtölgethesz vele
---3. Valószinüleg ezt ő érteni fogja és majd csinalja
Ha meg nem akkor te is elmondhatod neki az se gáz
De fontos h szeressed és ne csak jácc vele h felvághass a többieknek h van pasid.Egyszerübben ne legyél tinipi csa!
Remélem segitett
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!