Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat kérek? 16/L

Figyelt kérdés
Nekem nem kell mindenki, csak valaki, aki teljes egészemben elfogad, mellettem áll mikor kell...nem kell, hogy szeressen, csak hogy akarjon, kelljek neki(nem szexuális értelemben gondolom)....hogy tartozzam valakihez...ennyit szeretnék....hogy végre ne legyek teljesen egyedül....túl sokat akarok?

2015. máj. 14. 20:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat...:)

#8....szeretném, hogy szeressen...de ha ,,csak" egy barátot kapok...nem bánom, és köszönöm.....

Nem pincsikutya kell...

2015. máj. 14. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is ugyan ezt erzem.... :/ De az a baj en nem kezdemenyezek senkinel es nem is merek valtoztatni :( 16/f Luzer vagyok
2015. máj. 14. 21:24
 13/16 anonim válasza:
Privát? Beszélgessünk, sok a közös. 16/f
2015. máj. 14. 21:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem arra gondolsz, hogy nincs jelentőséged a világban. Nyilván a szülők mindenkinek ott vannak.

De gondolj végig mindent az életedbe, a legapróbb dolgokon keresztül, hogy nem volt e olyan amikor fontosnak érezted magad.

Szóval ha egy konkrét embert nem is tudsz felhozni, gondolj arra, hogy a baráti társaságod számára fontos vagy, mert hát mennyire szomorúak lennének ha elhagynád őket.

Nincsenek ilyen "legjobb fiú barát" kapcsolatok, csak pár facebook3.14csa tölt fel ilyen képeket.

Amúgy meg egy azonos neműtől, hogy várhatsz ilyen kb testvéri szeretetet? Egy ellentétes nemű meg pont azért szeretne mert a másik nemhez tartozol, és így "kiegészítitek egymást", vagy nem tudom, hogy fogalmazzak.

2015. máj. 14. 22:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen van ilyen csak ritka. Gyakori az, hogy van ilyen pasi csak nem vonzódsz hozzá, elrakod barátnak (igazából érthető) összejössz egy olyan palival aki úgy bánik veled mint egy kutyával és sírsz, hogy miért nem rendes.
2015. máj. 15. 21:30
 16/16 anonim válasza:
Mindenki hasonló célokkal éli az életét, de csak bizonyos kiváltságokkal vagy szerzett tulajdonságokkal juthat közel a célhoz...
2015. máj. 16. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!