Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért féltek leszólítani egy lányt?
"régen a lovagok is az udvarhölgyek jelenlétében udvaroltak a hercegnőnek"
Mert ez egy társadalmilag elfogadott dolog volt. Ma nem az, legalábbis ebben az országban nem, és erről szerintem a nők tehetnek. Félnek, bizalmatlanok, minden ilyen közeledésben a hátsó szándékot látják. Persze, biztos vannak rosszindulatú pasik is, de akkor mehet a vita, hogy ki kezdte, hogy jutottunk idáig, és ki legyen nyitottabb. :)
De ha olyan lányt látnék,aki annyira érdekel,akkor megtenném.
Addig meg kezdeményezzen az a fél,aki akar is valamit,ne a másiktól várja senki sem a csodát.
Sose vagyunk egyedül, mindig árgus szemek figyelnek az oszt. társak.
Hát ha még leszólítanék egyet, évekig ezzel b'sztatnának az oszt. társak XD
Ma délután is pont ez volt...
Egyedül nagyon ciki, mert utána mindenki téged nézne. Aztán azon a buszon amin nap mint nap jársz igen kellemetlen lenne újra találkozni azzal a lánnyal. Ha meg nem ott szólítod le, akkor valószínűleg tőled 1-2 órányi útra lakik.
Mamár inkább az van, hogy vannak baráti társaságok, abban vannak lányok, aztán egy fiú elkezd rayoskodni a lánnyal, aki így őt látja legnagyobb alfahímnek és rácuppan.
Aztán meg nem látszik, hogy akar e ismerkedni. Ha akar akkor szórakozóhelyekre jár vagy pl interneten próbálkozik.
Amúgy én haverral meg is csinálnám (persze nem ketten mennénk oda), mert így ellehetne burkolózni a beszélgetésben.
Kéne egy telefonos alkalmazás, amit mindketten bekapcsoltok, és ellehet fogadni a másik "kommunikációra hívását". Bluetoothal működne, szóval csak ott a helyben közeledben levőket keresné.
---Hát a legtöbb lánynak megvan az a tulajdonsága h pletykásak és ebből adodik h 2 perc alatt tudja a fél város h micsináltál xD
---+a jobban kinéző "népszerűbb" csajoknak több ismerőse barátja van ezért sokkal messzebb is jut a híred.
---Jah és a barátnőit meg meg se említsük...
---A masik pedig h lehet naon gorombán reagálná le (nekem már volt ilyen) és még azóta is érződik rajtam szerintem pedig elvleg nem nézek ki rosszul .
---Van akinek meg csak kevés önbizalma van
---Egyébként a lányok is nyugodtan kezdeményezhetnek :)
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!