Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Miért féltek leszólítani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért féltek leszólítani egy lányt?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a legtöbb srác fél a visszautasítástól, ezért inkább oda se mennek a lányokhoz. Tapasztalatból és a barátnőim elmondása szerint is. Pedig mi van, ha visszautasít egy tök idegen csaj? Úgyse látod többet, és legalább megpróbáltad.

2015. máj. 14. 20:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Félek hogy leharapják a fejem. :D
2015. máj. 14. 20:32
 12/30 anonim ***** válasza:
97%
Hát azért az, hogy úgyse látod többet nem igaz.
2015. máj. 14. 20:32
 13/30 A kérdező kommentje:
Az nem nyomulás, ha bókolsz (persze mértékkel) Azt meg úgyis látod, mikor jössz be egy lánynak, és mikor kell lelépni, és húzni a következőhöz.
2015. máj. 14. 20:33
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

tudod én sem megyek oda hozzá aki tetszik...

90%ban van barátja, nem szeretne ismerkedni, bunkó flegma vagy barátnőivel van és már csak azért is mert együtt vannak elutasításra kerül a sor

2015. máj. 14. 20:39
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon sok a bunkó csaj, és ebbe egy idő után bele lehet fáradni. Ha tízből kilencen úgy néznek rád, mint valami szatírra, a maradék egy meg flegmán közli, hogy nem ismerkedik utcán, akkor azért elmegy a kedved tőle.
2015. máj. 14. 20:42
 16/30 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el, srácok! Akartok ti barátnőt? Mert, csak úgy nem fog az öletekbe hullani, régen a lovagok is az udvarhölgyek jelenlétében udvaroltak a hercegnőnek. Ha akkor ment, most is kéne!
2015. máj. 14. 20:43
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
A lovagok férjezett asszonyoknak udvaroltak és sosem lett dugás a vége.
2015. máj. 14. 20:45
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a visszahúzódóbb fiúk, mint én, félünk. Én speciel nem vagyok kiemelkedő se, tehát valószínüleg bukással végezne a dolog, ami csak jót tehet az amúgyis gyenge önbizalomnak. Ha meg ezután belegondol az ember, hogy egy csapat csaj röhögésének az ügye, az főleg nem dob a hangulatán. A másik tényező, lehwt hogy egy Budapesten talán nem látjátok egymás többet, de a kisvárosokban még valószínű.

Másik ok lehet még, a "passzivitás", vagy hogy hívjam ezt. Engem például nem különösebben érdekel a külső, szeretem előbb megismerni a lányt, szóval ha odamegyek egy ismeretlenhez, elvárásokkal, amik persze nem teljesülnek, stb, akkor vége ia van, én egy kellemetlen élménnyel, a csaj meg egy röhögéssel és egy pasis sztorival gazdagodik.

2015. máj. 14. 20:48
 19/30 anonim válasza:
70%
#18-as te hány lányt szólítottál már le életedben, őszintén?
2015. máj. 14. 20:51
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
#19: 5-öt, és mind így végződött, pedig rendesebb lánynak tűntek. Volt aki elküldött a 'csába, volt aki kedvesen elutasított, aztán később hallottam ahogy pár csajjal kibeszéltek (ez három nappal később egy parkban volt, még mielőtt valaki követéssel/kukkolással vádolna)
2015. máj. 14. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!