Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért féltek leszólítani egy lányt?
tudod én sem megyek oda hozzá aki tetszik...
90%ban van barátja, nem szeretne ismerkedni, bunkó flegma vagy barátnőivel van és már csak azért is mert együtt vannak elutasításra kerül a sor
Azért, mert a visszahúzódóbb fiúk, mint én, félünk. Én speciel nem vagyok kiemelkedő se, tehát valószínüleg bukással végezne a dolog, ami csak jót tehet az amúgyis gyenge önbizalomnak. Ha meg ezután belegondol az ember, hogy egy csapat csaj röhögésének az ügye, az főleg nem dob a hangulatán. A másik tényező, lehwt hogy egy Budapesten talán nem látjátok egymás többet, de a kisvárosokban még valószínű.
Másik ok lehet még, a "passzivitás", vagy hogy hívjam ezt. Engem például nem különösebben érdekel a külső, szeretem előbb megismerni a lányt, szóval ha odamegyek egy ismeretlenhez, elvárásokkal, amik persze nem teljesülnek, stb, akkor vége ia van, én egy kellemetlen élménnyel, a csaj meg egy röhögéssel és egy pasis sztorival gazdagodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!