Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak okos és ronda, illetve szép és buta nők/lányok léteznek?
A fő kérdés csak a figyelemfelkeltés miatt általánosítás, de úgy látszik bejött. :)
Más is tapasztalja, hogy tulajdonképpen két nagy csoportja van a nőknek? Mármint, nyilván szubjektív megítélés szerint. Mindegy, merre járok, ha találkozok egy lánnyal, aki külsőre tetszik, mindig - és még egyszer hangsúlyoznám, szubjektív szempontok alapján - buta. Ha találkozom egy okos nővel, sosem szép - legalábbis nekem egyáltalán nem tetszik, maximum "elmegy", de egy "elmegy"-gyel nem kezdenék kapcsolatot.
Aztán persze van a nagy szakadék a két véglet közt, akiket se szépnek, se okosnak nem tartok.
Ez így iszonyatosan arrogáns és nagyképű szöveg, meg amit csak akartok, viszont azokat a szempontokat, ami alapján erre a következtetésre jutottam, magam részéről mind teljesítem. Szóval nem várok el semmit mástól, amit én sem vagyok képes megadni.
Más tapasztalja ezt?
Én speciel itt vagyok. Nem nagyzolásból és nagyképűségből írom, de szépnek, csinosnak szoktak tartani, az utcán általában jól megbámulnak (a bunkóbbak be is szólogatnak), és emellett jó a tanulmányi eredményem, értelmes vagyok, magas az érzelmi intelligenciám. Persze, általában elkönyvelnek rögtön "h*lye k*vának", amikor meglátnak, pedig csak beszélgetni kellene velem egy keveset, és rájönnének, hogy nagyban tévednek! (Pluszban, szűz is vagyok és még kapcsolatom sem volt, szóval a manapság már más értelemben használatos "k*va" kifejezés sem épp passzol.) No de mindegy. :)
És ismerek én is más hasonló lányokat, szóval vagyunk még így jó páran, és a sztereotípiák csak megnehezítik a helyzetünket. (Ez utóbbi most nem Neked szólt, kérdező, megértem, hogy Neked eddig ilyen tapasztalataid voltak.)
18/L
@Mr Pofon
Úgy látom nem generációs problémáról van szó. :D :D Köszönöm, ezen hangosan nevettem. :D
Cindy Crawford, meg Shakira sem létezik...
Mondjuk számodra nem is. Mert akik ennyire buták és rondák, azok meg veled nem állnánal szóba....
Egyébként Te miylennek tartod magad férfiként? Hány éves vagy?
Én személyes tapasztalataim alapján annyit tudok mondani, hogy nem éri meg szépnek és okosnak lenni. Nézzük csak azt, hogy milyen fiúk (mert férfinak nem igazán lehetne nevezni őket) akarnak megismerkedni velem. Divatos frizura, ruhák, kockahas stb. Tetszenek persze, egy magassarkú vagy egy szelet torta is tetszik, mégsem feküdnék le vele vagy mennék hozzá feleségül. Természetesen ezek a fiúcskák alig tudták az érettségijüket is megszerezni valami legalja gimnáziumban, nem hogy egyetemre járnának. Ha nem lennék okos, biztos odalennék értük, és élném "boldog", üres szerelmi életem. Ők a "jó csajt" látják bennem, és nem gondolnák hogy okos vagyok. Ebből következtetni lehet arra, hogy mások sem gondolnak ránézésre annak. És az okos férfiak éppen ezért nem is akarnak megismerni, csak megnéznek az utcán, egy kávézóban... Megeshet, hogy te is kategorizálod a lányokat/nőket, ha nem is szándékosan. Ez egy ilyen társadalom. Gondolj bele, hogy te melyik nőre mondanád azt mielőtt kinyitja a száját, hogy okos: A vékony, hosszú szőke hajú, műkörmös, műszempillás, miniruhás, magassarkús lányra? Vagy az összenőtt szemöldökű, kötött pulcsis, trapéznadrágos, szemüveges lányra, akinek mindig össze van kötve a haja és még a karja is szőrös? (Kicsit ki van sarkítva a dolog, igaz. És félreértés ne essék, semmi bajom a szemüveggel meg a kötött pulcsival, lehet úgy hordani, hogy csinos legyen.) Költői kérdés volt. Pedig lehet, hogy az előbbi génsebésznek vagy villamosmérnöknek tanul, az utóbbi pedig eladó a sarki közértben. És tudom, jöhet az, hogy nem azon múlik az értelem, hogy mit tanulsz vagy mit dolgozol. De szerintem ez így van. Nem csak attól, de egy intelligens ember tesz azért, hogy valamit elérjen az életben.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!