Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az mennyire ciki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az mennyire ciki ha 13 éves vagyok és még nem volt egy pasim se?

Figyelt kérdés
a velem egykorúaknak már mind volt barátja és az első csókja is meg volt...de én ezt cikinek érzem,hogy nekem még barátom sem volt:( pedig a lehetőség lehet h meglett volna rá...szerintetek ez ciki?

2014. aug. 28. 13:13
1 2
 11/20 anonim válasza:
93%
az szép....gratulálok nekik -.-
2014. aug. 28. 13:19
 12/20 anonim válasza:
100%
annyira gáz vagy felhasznállak fűtésre télen... ez a gáz hogy ezt gondolod róla........tudod ez a mai világ, ez a yolo swag stb stílus viszi rá a lányokat, hogy egyre korábban r*banculjanak el...gondolkozzatok kicsit 5 éve kb a 13 éves lányok nem vettek fel ilyen ruhákat mint most hogy fél seggük kint van, meg szarrá sminkelve stb.. csak hogy nagyoknak látszanak..és az a helyzet ez ragályos az egyre fiatalabb korosztályra is ....és azok a 12-3-4 éves lányok úgy elvannak szállva maguktól , hogy hihetetlen, annyira nagy lánynak képzelik magukat, miközbe ez a gáz.......remélem valaki azért megérti amit leírtam..
2014. aug. 28. 13:23
 13/20 anonim válasza:
80%

fú nagyon ciki, már oviban házasodni kellene :/

abban a korban van kedves kérdező, hogy olyankor minden ciki , még az is ha zöld a cipőfűződ, szóval ez is csak egy dolgo a sok közül

nem kell beállni a többiek közé, csak azért mert neked még nem volt... de tudod nem csak neked, hanem még nagyon sokaknak, csak nem arra a pár emberre kéne alapozni, akik menőnek akarnak látszani

2014. aug. 28. 13:28
 14/20 anonim válasza:
100%
nekem 15 évesen volt az első barátom és az első csókom is :) én a helyedbe magasról szarnék arra hogy kinek volt már és kinek nem :)
2014. aug. 28. 13:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok és nem volt még barátnőm. Ezt én még nem érzem cikinek.
2014. aug. 28. 13:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hehe!Én meg 15 vagyok és nekem se volt barátom.Én még várakozok.Egyáltalán nem ciki!Csak a többi veled egykorúk gondolják,akiknek már volt...(a rosszabbakra gondolok,vannak kivételek!)De ez butaság!Nem szabad ilyen hamar elkezdeni!A végén még 16 évesen férjhez mennek vagy....gyereket szülnek!
2014. aug. 28. 13:33
 17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2014. aug. 28. 13:35
 18/20 anonim válasza:
100%
Én 19 évesen csókolóztam előszőr és akkor is vesztettem el a szüzességem. Én fiú vagyok. Nem gáz, ez a normális.
2015. máj. 14. 16:53
 19/20 anonim válasza:
100%
Én is annyi vagyok,és nekem se volt soha senkim. Nem is érzem magam elég érettnek hozzá :D szóóval van időd erre,az első csókodat tartogasd későbbre ^^
2015. dec. 24. 20:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki
2016. jún. 25. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!