Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18 évesen nem baj, ha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen nem baj, ha nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy 18 évesen mennyire normális ha nem volt még barátnőm? Rengeteg ismerősömnek több éves kapcsolata van már, és úgy érzem el vagyok maradva. Szerintetek gáz, ha ennyi idősen az embernek nem volt még kapcsolata, illetve ez mekkora hátrányt jelethet a leendő ismerkedések során?Magamról annyit, hogy nem tartom magam átlag alattinak, rendszeresen edzek, emellett a motorozás és az autózás megszálottja vagyok.

tegnapelőtt 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

21 évesen volt nekem az első.

Ez nem versenyre megy. Egyszer úgyis lesz.

tegnapelőtt 22:38
 2/3 anonim ***** válasza:
33%
De csak pazarlod az időd. Van 20 jó éved és az dugás nélkül kifolyik a kezedből
tegnap 01:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem baj
tegnap 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!