Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményez senki?
Figyelt kérdés
Fiúként nem merek kezdeményezni. Múlt miatt egyáltalán nincs már önbizalmam, és nem merek kezdeményezni. Összes haveromnak/ismerősömnek szoktak mások kezdeményezni. Nem tartom magam csúnyának, inkább átlagosnak. 17 éves vagyok és egyáltalán nem látom az esélyét hogy valakivel összejöhessek, mivel még egy olyan emberrel nem beszéltem akivel lehetne valami. Ha próbálkozom is, pl ráírok valakire, akkor válaszolnak, de csak "visszaírnak", nem folytatnak beszélgetést.nov. 26. 23:31
1/4 anonim válasza:
Ez sajnos eléggé eltorzult manapság szerintem, mármint az egész ismerkedés téma
Egyrészt jóval óvatosabbak az emberek, annyira nem kezdeményeznek
A másik verzió,hogy nem tudnak kapcsolatokat kiépíteni normálisan,mert annyira sok inger éri őket mindenhonnan ebben a digitális világban,hogy az hihetetlen
Illetve vannak azok is,akik még „régimódiak“ és azt várják,hogy a fiúk kezdeményezzenek
2/4 anonim válasza:
Akkor barátkozz, és majd onnan alakul. Tiniként nekem is 0 önbizalmam volt, szóval célzott ismerkedés helyett barátkoztam, aztán mikor eléggé elmélyült a barátság akkor volt párszor hogy szerelem lett belőle.
3/4 anonim válasza:
Már az írásodból látszik, hogy görcsös és elkeseredett vagy, ezt pedig a másik fél is érzi. Dolgozz kicsit önmagadon, utána könnyebb lesz.
4/4 anonim válasza:
Javaslom a való életben való ismerkedést, nagyobbat lehet koppani, de jobb esélyeid is vannak, főleg a mai internetes világban. Én a könyvtárban ismertem meg a barátnőmet, egyszer odamentem hozzá, leszólítottam és megkérdeztem mit olvas és egész sok ideig elbeszélgettünk, utána elhívtam kávézni, utána komolyabb randikat is szerveztünk... a többi jött magától. A lényeg hogy ne félj az elutasítástól, valószínű bőven lesz benne részed, de tovább kell álni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!