Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem veszik észre a fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszik észre a fiúk az intelligens lányokat?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már velem az évek során, hogy az egyik barátnőmmel mentünk bulizni és folyton a fiúk mindig rá voltak “kiváncsibbak”. Talán azért mert annyira vágyik a figyelemre mindig üvöltözik, bele szól totál random emberek párkapcsolataiba. Hogyha beszélgetek egy sráccal értelmesen akkor neki valahogy mindig hozni kell az ittas nyomolús fogdozós énjét. Persze ez mindig nyerő és így az én esélyem el is úszik. Pedig szerintem igényes vagyok adok magamra, mind mentális és testi téren is. Bár ez meg a fiúk iránt kelt bennem egy csalódást, hogy elég konkrétan az, hogy kint van az illető mindene és nem számít a szellemi érettsége. Sokszor azt is érzem hogy túl “normális” vagyok és nekem is csinálnom kell valami hülyeséget, de később mindig megbánom.

okt. 26. 17:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%

És te, észreveszed az intelligens fiúkat?

A kérdésedre a válasz: hogy nézel ki? A legtöbb fiú nem kifejezetten kedveli az olyan lányokat, akik természetes (smink nélküli) szépségüket mutatják, esetleg emellé még szemüvegesek, kicsit kislányosabb kinézetűek, tehát olyan tipikus "szürkekisegér" kinézetűek. Azok meg, akik a kivételek, azok viszont észre fognak venni, sőt, inkább te fogsz bejönni nekik.

okt. 26. 17:44
 2/20 A kérdező kommentje:
Szerintem atalgosan, szemuveges vagyok de ilyen helyekre nyilvan nem veszem fel. Sminkeles szempontjabol pedig inkabb termeszetes jellegut szoktam feltenni.
okt. 26. 17:49
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Buliban az emberek többsége azt részesíti előnyben, akit minimális erőfeszítéssel el lehet vinni bélyeggyűjteményt nézegetni a lakásra. Hiába vagy intelligens, ha nem lehet veled semmit se kezdeni.

Az egyetlen javaslatom az, hogy ne buliban keresgélj kapcsolatot, mert az a hely nem alkalmas erre.

okt. 26. 17:49
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy intelligens vagy, még könnyen lehet, hogy nőként nem vagy vonzó.

Egyébként ha tényleg intelligens vagy, beláthatod, hogy egy buli, szórakozóhely nem a legjobb hely ismerkedésre.

okt. 26. 18:08
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nemzom, nekem fiúként mindig az intelligens lányok tetszettek, valahogy a nagyon buták, közönségesek nem vonzanak
okt. 26. 23:44
 6/20 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem te vagy a valóban értékes lány.
okt. 27. 00:08
 7/20 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy intelligenciára vall, hogy szórakozóhelyes alkoholgőzt fülbeordítós ismerkedést veszel a mondanivalód alapjának. Nyilván ilyen helyen a hangos, tapizós ribik érvényesülnek. Duh. Most menjetek el egy könyvklubba es nezd meg ott ki a sikeresebb.
okt. 27. 07:52
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Buliban nem párkapcsolatot szoktak keresni, hanem dugópajtit. Arra pedig a harsány, nyomulós csajok valók. Ha pasizni akarsz, soha ne vigyél magaddal konkurenciát. A barátnőd okos, egy nála szürkébb csajt visz - téged - aki mellett könnyű kitűnni.
okt. 27. 07:59
 9/20 anonim ***** válasza:
Itt nem veled van a baj, hanem a helyszínnel.
okt. 27. 08:08
 10/20 anonim ***** válasza:
Észrevesszük, de alapvetően a szerszámunkkal gondolkodunk
okt. 27. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!