Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság intelligens és szép lányokat találni 15-19 év között ?
Lehet hogy velem van a baj de a legtöbb lány cigis,drogos, kurvás vagy nagyon nyomi, és nem találni értelmes lányokat már ebben a korosztályban.
17f
15ot felejtsd el.
Nagyon gyerekek te meg mar lassan 18 leszel
Nincs olyan hogy hol. Keress mindenfelé ha annyira olyan barátnőt szeretnél. (pro tipp: ne egy bárban kezd a keresést, sokkal inkább könyvtárba, múzeumokba.)
Rengeteg gyönyörű intelligens lányt láttam már és beszélgettem velük ilyen helyeken. Mondjuk ehhez neked is érdeklődnöd kell ilyen helyek után, de ez ezzel jár. Ha nem érdekelnek ilyen (vagy ehhez hasonló helyek) felejtsd el az egészet. (Kivéve ha utcán azért oda mersz menni egy szép lányhoz leszólítani. Na akkor reménykedhetsz hogy nem egy drogos picsa. Ez egy másik opció.:)) Online nem ajánlom a keresést.
Szivesen
Egy inteligens és szép lány (vagy egy nyomi, kurvás, drogos?)
16 alá ne adj szerintem, maximum, ha nagyon jól kiismered a lányt. Más mentalitása van egy kiskamasznak.
Igazából vannak ilyen lányok, magamat is ezek közé sorolnám (nem, nem ismerkedem :D) és messziről kerülöm azokat, akik negatív életvitelt élnek.
Legyél türelmes, iskolában is ismerkedj, barátok barátai, stb. :)
Instán. Régen ask.fm volt nagyon frankó, ott a kérdésekre adott válaszokból kiderült a dolog.
Tellonym nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!