Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérne egy próbát?

Figyelt kérdés
Önbizalom hiányom van a kinézetem miatt, és ismerek egy lányt aki látszólag hasonló helyzetben van de nekem nagyon tetszik már egy pár hete. Sokat van egyedül ami telefon nélkül elég fura a suliban. Kondizok és fej alatt jól nézek ki de az arcomat csúnyának tartom már elég régóta ezért sose voltam annyira merész hogy odamenjek lányokhoz vagy mondjuk rájuk írjak. 189cm vagyok tökre visszahúzódó és habár látszólag minden iskolatársam a barátom nem igazán érzem magam egy társaságban sem jól mivel én még hiszek pl. az örökké tartó szerelemben és az emberek akik körülvesznek csak ilyen kavarós kapcsolatok iránt érdeklődnek, a fiúk kihasználnak lányokat a lányok meg csak olyan barátot akarnak akivel fel lehet vágni tehát csak tekintély miatt van úgymond barátjuk. A lány aki tetszik egy átlag ember szemében szerintem olyan 6/10 körül lehet de szerintem csodálatos és csak azért nem tűnik ki a tömegből mert nem öltözködik úgy mint egy K.... Én most kicsit elszigetelődtem a legtöbb társaságtól és inkább egyedül vagyok a nap kb 30%ában. A lányt is sokszor látom egyedül. Kevés Facebook ismerőse van, nekem is de engem bejelölt egy kirándulás során de sajnos nem beszéltünk sokat, viszont ha nem gondolom túl ez jelentheti azt hogy szimpatikusnak talál, mivel a nálam jobban kinéző haverjaimat nem jelölte be. Amikor egyszer egyedül voltam sulin kívül odajött megkérdezni hogy minden rendben van e. Ha odamennék hozzá amikor egyszer egyedül van mondjuk rákérdezni hogy nem érzi e kellemetlenül magát hogy egyedül van, vagy csak megkérdezni hogy minden rendben van e lehet hogy szívesen ismerkedne? Félek az elutasítástól mert ahogy magamat ismerem könnyen beleszeretnék de sok szenvedéssel járna kiszeretni belőle ha elutasít. Ha van egy hozzá hasonló lány adhatna tippet hogy hogy menjek oda hozzá meg hogy ti örülnétek e egy hozzám hasonló fiú társaságának. 17 vagyok lehet kicsit gyerekes poszt de szerencsére anonim felhasználó vagyok.

okt. 15. 21:56
 1/10 anonim válasza:
21%
Nem
okt. 16. 07:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ismerd meg azután már látod hogy működni fog e a párkapcsolat.

Sokan szeretik a hűséges fiúkat...

Sok sikert!

okt. 16. 08:08
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem megpróbálhatod, bár inkább érettségi után lenne célszerű, mikor már valóban nincs mit veszíteni.
okt. 16. 08:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen menj oda hozzá csak nehogy ezt mond amit írtál, hanem találj ki valami értelmes szöveget:)
okt. 16. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes vagy, magas és sportos. Barátom, simán van esélyed úgy kb bárkinél. Nem biztos, hogy pont ő rád vágyik, vagy hogy neked ő a tökéletes de ugye ha nem próbálod meg, akkor nem derül ki soha. Ismeritek egymást tehát könnyített dolgod van. Innentől kezdve annyi a dolgod, hogy oda mész hozzá és elkezdesz vele beszélgetni. Az mindegy, hogy miről. Aztán lehet egyre gyakrabban beszélgetni akár instán/messengeren is és aztán elhívhatod valahova kettesben. Elég apró lépésekben haladni, nem kell ettől megijedni.

Egyébként átérzem a helyzeted, tizenévesen nekem sem volt sok önbizalmam (mondjuk én se sportos nem voltam, magas meg azóta sem lettem :/ ). Az egyetlen kapcsolatomban ami volt 20éves koromig ott is a lány kezdeményezett mindent. De a megoldás az, hogy veszel egy nagy levegőt és megteszed az első lépést legyen bármi. Ha ez megvan onnantól már minden könnyű. És akárhogy végződjön ez a történet, te csak fejlődni és tanulni tudsz belőle.

Sok sikert hozzá, legyél bátor és nyitott. Remélem tudtam segíteni

okt. 16. 17:45
 6/10 anonim válasza:
100%
Minden elismerés hogy nem az olyan tipusu lányokra buksz mint a fiúk 90%a . A arcoddal kapcsolatban siman lehet hogy csak testkepzavarod van, nekem is volt 17 evesen. En megertem a helyzeted. Ha akarsz irj aztan mondhatok valamit a kinezetedre ,kulso szem sokszor sokat segit. Ez nalad szerintem az egyetlen problema a kerdesedbol itelve. Onbizalomhoz szukseges hogy elegedett legyel a kinezeteddel.
okt. 16. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is odamenetsz beszélgetni, de szerintem ne a magányosságáról kérdezd, csak beszélj valami másról. Mondhatod, hogy a kiránduláson megismerkedtetek, és most gondoltad, hogy odajössz, ha már megláttad. Vagy bármi, csak kezdeményezz beszélgetést.
okt. 16. 21:39
 8/10 anonim válasza:
100%
Igen megérne egy próbát.
okt. 17. 05:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is!
okt. 17. 11:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben a helyzetben semmi vesztenivalód nincs,persze hogy megér egy próbát egyszer elünk yoloo
okt. 17. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!