Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönne neked ez a srác?
Figyelt kérdés
Fényes, elegáns bőrcipő. Grafitszürke, élére vasalt szövetnadrág, bőr övvel.
Fehér ing, melynek vakító fehérsége kiváló kontrasztot mutat a fiú izmos, eres alkarjának napbarnított bőrével.
Csuklóján acélszíjas svájci búváróra, melynek kék kerámia lünettáján játszik a napfény.
Magas, állapítod meg, és már néznéd a szemeit, de azok titokzatos módon elrejtőznek egy Ray Ban pilóta napszemüveg lencséi mögött.
Kissé feléd fordul, mosolyog, majd udvariasan a pad felé biccent, jelezve, hogy szívesen melléd ülne.
Ekkor meglátod az ing zsebénél lévő gimnáziumi végző jelvényt, amit felismersz, és ami jelzi neked, hogy egy fiatal férfipéldánnyal van dolgod.
szept. 5. 19:46
2/27 anonim válasza:
Uhh, a leírás nem hozta meg a kedvem. Kicsit túlzásnak tűnik nekem az ilyen stílus. (Mind a szöveg, mind az öltözködés)
3/27 anonim válasza:
Ha nem így beszél, akkor talán, de maga ez az öltözködés nekem túl komoly.:(
5/27 A kérdező kommentje:
A szöveg/leírás nem lényeg, csak a külső!
szept. 5. 21:15
6/27 A kérdező kommentje:
Az ing + nadrág + óra + napszemüveg túl sok? miket hordanak manapság/mi kell a lányoknak? Sportcipő 12 egy tucat NikeJordanAirMax meg felíratos póló?
szept. 5. 21:17
7/27 anonim válasza:
Bocsánat, de nem tudtam komolyan venni a leírást - még mindig nevetek.
8/27 anonim válasza:
#6 Nagyon nagy lépést teszel hátra, ha a lányoknak akarsz öltözni.
9/27 anonim válasza:
10/27 anonim válasza:
Nem. Túl mesterkélt, semmi természetesség nincs a leírásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!