Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek bele?

Figyelt kérdés
Gimiben van egy lány,1 évvel fiatalabb nálam. Csendes,de egyébként normálisnak tűnik és szép is. Igazából nemtudom hogyan kezdhetnék bele az ismerkedésbe,nincs önbizalmam sem,illetve amolyan "taktikám" sem,hogy mégis mikor mit,hogyan mondjak. Mit tehetnék? hogyan tudnék belekezdeni az egészbe? Írjak rá? Szünetben kérdezzem meg,hogy van-e kis ideje suli után beszélgetni? Miről beszélhetnék vele az elején? Válaszokat előre is köszönöm.
szept. 5. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"nincs önbizalmam sem" - Így nem ajánlott, érdemes előbb kicsit fejleszteni magad.
szept. 5. 19:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Értem. De hogyan tudnám ezt elérni? Nemrég elkezdtem edzeni is,hátha segít. Eddig sok eredményt nem értem el vele. Leginkább vér nincs a pucámban oda menni hozzá.

szept. 5. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ő felfigyelt már rád? Szokott szándékosan találkozni a tekintetetek, ha mondjuk meglátjátok egymást a folyosón/utcán? Esetleg mosolygott már rád, és te rá? Szóval tudtok egymásról?

Van lehetőségetek valahol, mondjuk iskolabüfében/ebédlőben összefutni? Én pl. simán odamennék az italautomatához, ha ő is ott van, és megkérdezném tőle, miközben a zsebemet túrnám apróért, hogy volt-e ma már jackpot... :)

Vagy csak szimplán állnák a suli előtt reggel, mintha telefonálnék, és nem is őt várnám, vagy csak simán nézelődnék, mintha másvalakit (haverokat) várnék, aztán mikor jön ő, kinyitnám neki az ajtót. De egyébként is számos olyan helyzet adódik a hétköznapokban, amikor lehetsz kicsit udvarias/figyelmes vele. Aztán majd látod, hogy mennyire értékeli.

Vagy ha mondjuk van a sulinak a bejárat felett egy nyitható emeleti ablaka, kikönyökölnék nézelődni, és figyelném, hogy észrevesz-e, mikor jön. Kis üdvözlő mosoly megengedett, pár kölcsönösen átpillantott (átszemezett) alkalom után akár integetés is. ;)

Extrém esetben küldhetsz neki névtelenül névnapi dalt az iskolarádióban (reméljük, nem a nyári szünetben tartotta...). Aztán úgyis kiderül, hogy Te voltál, megtudja ő is, de legalább nem kell sokat melózni a figyelemfelhíváson, mert megteszik a rádiósok helyetted. Szülinapi zene is lehet, de kérdés (és később jó kezdő beszédtéma is lehet), hogy honnan tudtad a szülinapját...

Szóval valahogy jelezd neki, hogy te létezel és érdeklődsz iránta. Aztán a következő lépés az övé. Ha ír neked, nyert ügyed van, és ugye ott a téma is, mint kezdő beszédtéma, amire reagál neked az írásával.

Ha nem reagál semmit, hagyd. Lehet, hogy nem jössz be neki.

Ha nagyon nincs bátorságod semmihez, lájkold be a képeit (ne mindet egyszerre!). Mondjuk így mások is látják, hogy bejön neked, de ha egyszer összejöttök majd, akkor már nem leszel ennyire szégyellős.

Sok sikert! ;)

szept. 5. 20:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat. Nem igazán szoktunk szemezgetni,én szoktam leginkább látni mikor sétál a terembe,vagy bármi. Egyszer volt egy kisebb összenézésünk,de annál több nem volt. Jelenthet valamit akár az,hogy egy kicsit összenéztünk egy alkalommal? vagy csak ilyen bambulósdi lehetett? :'D

szept. 5. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A kis összenézés gyakorlatilag semmi. Én ma beálltam egy parkolóba. Kb. fél perc múlva (épp kiszállni készültem) mellém állt két nő egy ugyanolyan típusú csak más színű autóval (mindkettő 25 évnél öregebb autó, és nem is túl gyakori). Én néztem őket, már magát az autót, ahogy elhaladt az orra mellettem, és jött a szélvédő, a tükör stb., Ők pedig néztek átfelé, és mosolyogtak-nevettek. Szerintem azon, hogy egyforma a kocsink, és mekkora poén egymás mellé állni így, véletlenszerűen. Ahogy megláttam az arcukat, én is ösztönösen mosolyogtam, és már vártam, hogy beszédbe elegyedünk, mikor kiszállunk, de legalább annyit mondunk egymásnak, hogy "üdvözöllek a márkatalálkozón", vagy ilyesmi.

Erre semmi ilyen nem történt, ők mentek a dolgukra, rám se néztek, így aztán én is. Szóval nem kell mindenbe mindent belelátni.

Visszatérve a te helyzetedre, akkor kéne egy kis figyelemfelhívás. Puhatolózz, tapogatózz, egyértelműen kezdeményezgess párszor (ne túl sokszor, mert az agyára is mehetsz), add jelét annak, hogy te észrevetted őt! Ahogy fentebb is írtam. ;)

szept. 5. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 Az edzés egy jó dolog, ha magad miatt csinálod.
szept. 5. 21:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben,megfogadom a tanácsokat,köszönöm! Edzeni igazából azért is kezdtem,mert nem tudom már magam így elfogadni,szeretném ha mosollyal tudnék a tükörbe nézni. :D
szept. 5. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!