Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdeklem a lányokat, miért van ez?
1/10 A kérdező kommentje:
Kicsit be kell vallanom hogy félek is a lányoktól , nem tudok gondolkodás nélkül random odamenni, félek a visszautasítástól. Eddig 99%ban olyan lányokhoz mentem csak akikkel megvolt már valami szemkontaktus, akkor sokkal lazábban odaállítok. Van aki meg odamegy akárkihez, és lesz@@rja ha el van küldve. Nekem meg valahogy szarul esne ez .
2/10 A kérdező kommentje:
2 évig volt barátnő sokkal jobb volt akkor , nem aggódtam ilyeneken , minen laza volt , most meg mintha visszaléptem volna az életben egyet
10-es skálán 7-es ha a sérómat belőttem
Gimiben a nőknek többnyire bejöttem
Diplomám lett közben nagy jövő áll előttem
A testtömegem hetven, fullos a szettem
Baba veled szerelembe estem
2024. aug. 25. 11:12
Lehetsz akármilyen 10/7 ha a kapa lóg ki a szádból.
Amúgy ezt nem tudjuk megmondani látatlanba. Próbálkozz, ne félj a visszautasítástól. Ha azt kapod kérdezd meg, hogy miért, mert szeretnél rajta változtatni. Lehet kapsz értékelhető kritikát.
2024. aug. 25. 15:55
Fél éve nincs barátnőd, akkor nem lehetsz olyan gáz. Örülj, hogy egyáltalán volt valaki melletted.
Sokan ilyen kérdéseket írnak mint te csak úgy, hogy még soha nem volt senkijük. Az sem baj.
Nem kell egyből elveszíteni a reményt, mert éppenséggel 2 lánnyal nem jött össze .
2024. aug. 25. 18:52
6/10 A kérdező kommentje:
De van akinek meg olyan könnyen megy, megjelenik zoknipapucsban snüsszel meg cigivel, focizik és kb az összes lány meg van halva érte. Az ilyennek mint én meg jut az akivel a snüsszös fiú nem foglalkozik, de az első adódó alkalommal leváltana ha úgy van. Mai fiatal lányok nagy részét semmi más nem érdekli csak a státusz meg a kinézet. Aki meg talán normális értékrenddel rendelkezik és nincs elszállva magától az meg gyakran igénytelen. Ha meg valaki már 16-20 évesen igénytelen akkor mi lesz később?
Hát ....akkor cigizz meg snüsszözz!
2024. aug. 25. 22:29
7, xd. Kérdező bocsi az első válaszos offért. A külsődről írtál ez alapján nincs probléma, ha igényes valaki az mindenképpen előny. Emellett szerintem, ha olyan barátnőt szeretnél aki passzol is hozzád, akkor azt tudom tanácsolni, hogy menj rendezvényekre. Sokra. Ott nagyon sok új emberrel lehet megismerkedni. Nem tudom neked mi jön be mármint érdeklődési körként, de gondolom érted hogy értem.
17/L
aug. 29. 18:07
9/10 A kérdező kommentje:
Az is probléma még hogy a baráti társaságom idősebb mint én , ez pár szempontból jó párból pedig rossz. Mondjuk szerintem több tapasztalatom van meg érettebb vagyok a korombelieknél ,viszont velük ha elmegyek valahova 90%ban idősebbek vannak , mert ilyen helyekre járnak . Aztán nem tudnám megmondani hányszor volt már olyan ,hogy beszélgettem valakivel , egy lánnyal és kiderült hogy 3 évvel idősebb nálam, ami hát mit ne mondjak , kicsit kellemetlen mindkét fél részéről. 19 vagyok ,egy 20, 21nek kinézek szerintem , és ez is szüli ezt a sok ilyen szituációt. Na de köszi a válaszokat.
Ez is hozzáállás kérdése. Engem nem zavarna 3 év korkülönbség
szept. 1. 15:16
Kapcsolódó kérdések: