Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Tini vagyok és mindenem szinte meg van de valami hiányzik az életemből.

Nincs sajnos barátnőm se akinek eddig nem éreztem hiányát de most már kezdem. Sokan mondják hogy milyen cuki vagyok meg ilyenek de mégsincsen. Tudtok valami tanácsot mondani?

aug. 24. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Kezd el ismerkedni, randizgatni lányokkal.

Van olyan aki tetszik? Kezdeményezz nála.

Ha rendes srác vagy és még cuki lesz sikered.

aug. 24. 00:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Válassz ki egy lányt, aki tetszik és vedd fel vele a kapcsolatot, hívd el randizni, ismerkedjetek!!

Sok szerencsét!

aug. 24. 01:29
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
Regisztrálj egy társkeresőre, ott elvileg nem kell azon agyalnod, hogy foglalt-e a lány vagy szeretne-e kapcsolatot. Elvégre azért van az oldalon, hogy találjon valakit magának, persze azon nem szabad megsértődni, ha valaki visszautasít, mert nem jössz be neki. (Van ismerősöm aki dühöngött, mert a csaj lerázta tinderen. Szegény azt hiszi, hogy őt nem lehet visszautasítani...)
aug. 24. 05:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 Tiniknek még annyira se működnek a társkeresők, mint felnőtteknek.
aug. 24. 08:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is annyi az egész, hogy kezdj el ismerkedni. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, például kövess be csajokat instán, lájkold egy-két képüket, aztán ha a lány visszakövet és visszalájkol, akkor már ráírhatsz.

Azt persze hozzá kell tenni, hogy képek és önbizalom nélkül nem fog működni a dolog, de ezek talán nem nagy elvárások.

aug. 24. 08:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Kőszii a válaszokat. Megfogadom őket
aug. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!