Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb egyedül? Vagy?

Figyelt kérdés
Mostanában sok lánnyal írtam, de mindig volt valami ami miatt nem lett semmi. A legtöbbször egyszavas válaszokat adnak vagy már vissza se írnak órákig nem kérdeznek. Szerintem fel kéne adni már nincs kedvem hozzá. 17 vagyok tudom még fiatal, de engem már ez annyira nem érdekel inkább elveszi a kedvem mégjobban az ismerkedéstől. Kondiba járok és motorozok családdal vagyok nekem ez bőven elég nem is kell más. Szerintetek lehet így élni, hogy csak ezeket csinálom és nincs és nem is volt soha barátnőm? Nektek mi a véleményetek és tapasztalatotok?

2024. aug. 15. 00:50
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

“órákig nem kérdeznek.”

Órákig?!🤦‍♀️

2024. aug. 15. 02:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A válasz igen, lehet így élni. A törvény sem tiltja, viszont nem kell feladni a dolgokat. Nem kell görcsösen barátnőt szerezni, majd jön valaki egy társkeresőn, az utcán, a suliban, egy buliban stb., akivel egy hullámhosszon leszel.

A leírtak alapján te szerelem nélkül akarsz gyorsan valakit magad mellé, hogy elmondhasd van barátnőd.

Tapasztalatom szerint az ember társas lény és szüksége van kapcsolatokra. 17 évesen teljesen felesleges depizni, ilyen dolgokon.

2024. aug. 15. 06:44
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Megpróbálhatod, de nem fog menni, előbb-utóbb rádtör majd a párkeresési vágy.
2024. aug. 15. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, hogy csalódott vagy, amikor az ismerkedés nem alakul úgy, ahogy szeretnéd. A kapcsolatteremtés és a párkeresés néha kimerítő lehet, különösen, ha úgy érzed, hogy nem kapsz vissza annyit, amennyit beleadsz.

Valóban, 17 évesen még rengeteg időd van arra, hogy megtaláld azt a valakit, akivel igazán jól érzed magad. Ha most inkább a konditerem, a motorozás és a család tölti ki az életed, az is teljesen rendben van. Ezek a tevékenységek nemcsak, hogy örömet szereznek neked, de segítenek abban is, hogy fejlődj, és jobban megismerd önmagad.

Lehet így élni, hogy csak a hobbijaidra és a családodra koncentrálsz, és egyáltalán nem kell rohannod a párkereséssel. Az is teljesen normális, hogy néha úgy érzed, jobb lenne feladni, de fontos, hogy ne erőltesd magadra a dolgot. Az igazi kapcsolatok természetesen alakulnak ki, és nem kell erőltetni őket.

Az, hogy valakinek nincs barátnője, egyáltalán nem jelenti azt, hogy valami hiányzik az életéből. Lehet, hogy később találod meg azt a valakit, akivel igazán jól érzed majd magad, és akivel közös az érdeklődésetek. Addig is élvezd a jelen pillanatot, és csináld azt, ami boldoggá tesz. Az ember tényleg társas lény, de nem kell mindenáron kapcsolatot keresni. Majd jön, amikor jönnie kell, addig pedig élj úgy, ahogy neked a legjobb!

2024. aug. 15. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne bennük keresd a hibát. Nem tudtad felkelteni az érdeklődésüket. Ennyi történt. Legközelebb - ha mégis úgy döntesz - zárd rövidre a dolgot és ne chat-elj velük. Hívd el őket egy rendes randira. Tudod személyesen valahová (csak könyörgöm ne mozi legyen)
aug. 16. 08:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Valamivel meg kell fogni őket. Olyan ez mint a pokémon csak a valóságban.

Csak sablon dumát tudok tolni amit társkeresőn is ki írnak a ribik.

Légy intelligens, legyen humorod, vegyél le a lábamról.

aug. 17. 18:57
 7/7 anonim válasza:
Jobb szinglinek lenni
febr. 8. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!