Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ugy erzem folyamatosan hazudnak nekem?
Figyelt kérdés
Igazabol csak ismerkedesi fazisban vagyunk egy fiuval, de ugy erzem nem mindig mond igazat, nem tudom ,hogy tulgondolom e , vagy tenyleg van valosag alapja, mindenesetre nehany dolog gyanus nekem vele kapcsolatban es amikor rakerdeztem hazudott e mar valamiben elnevette magat es eleg furcsan viselkedett ,aztan persze bizonygatta,hogy nem , viszont eleg eredekes volt az elso reakcioja. Nem tudom mit tegyekaug. 12. 09:02
1/19 anonim válasza:
Várd ki a végét. Ha rájössz hogy hazudik, már kedvedre dobhatod is :D
2/19 A kérdező kommentje:
Hat igen, csak jobb lenne ha minel hamarabb kiderulne, mert egyreszt nem szeretem ha hulyenek neznek, masreszt nem akarom megkedvelni, mert akkor meg nagyobb csalodas lesz
aug. 12. 09:18
4/19 A kérdező kommentje:
Csak nem akarok nyiltan rakerdezni a dolgokra, meg felek ,higy megharagudna ,hogy ennyire bizalmatlan vagyok
aug. 12. 09:24
5/19 anonim válasza:
Ha csak félsz, meg bizonytalan vagy, akkor minek vagy vele együtt?
6/19 A kérdező kommentje:
Mert egyebkent jol elvagyunk
aug. 12. 09:28
8/19 A kérdező kommentje:
Hat most mit kene tennem na xd
aug. 12. 09:41
9/19 A kérdező kommentje:
Legalabb neki kellek xd
aug. 12. 09:42
10/19 anonim válasza:
Nagyon erősen javaslom, szembesítsd a megérzéseiddel.
Azt ne mondd, hogy akkor azt fogja gondolni, hogy nincs bizalmad, mert akármit mondasz, már most nincs bizalmad. És ha bizalom nincs, akkor mindig lesz valami tüske.
Szóval tisztázs és addig ne csinálj semmit komolyat (intmitás, párkapcsolat kimondása stb.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!