Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak? Miért láttamoznak le?
Hát szia, igaz én már nem vagyok kamasz, de azt tudom, hogy mi az amire inkább válaszolnak mint sem, hogy leláttamozzák.
1. Mit szoktál nekik odaírni? Ezt fontos lenne tudni.
2. Tudják egyáltalán, hogy ki vagy?
3. Ismerd ki a lányt. Ha ő mondjuk nagyon szeret olvasni akkor te is nézz utánna a könyveknek. És akár azt is monndhatod, hogy a könyvek iránti szeretete miatt gondoltad, hogy ráírsz.
De a könyv csak egy példa volt. Ezt lényegében bármivel el lehet játszani.
4.Lehet van barátjuk vagy éppen most szakítottak és semmi kedvük a 128. "idióta" üzenetére válaszolni a szakítása után.
De tényleg sok sőt rengeteg indok lehet, hogy miért nem kellesz.
Hány éves vagy?
Sok lány automatikusan nem szereti ha kapja folyamatosan az ilyen ismerkedni kívánó üzeneteket. (nem is gondolnád milyen gyakori)
Ha különleges akarsz lenni számára és tényleg felkelteni az érdkelődését akkor valami kreatív szöveggel kell kezdeni. Nem tolakodó nem rámenős csak laza. De általában ha nem találnak vónzónak akkor sincs esélyed ha nagyon kreatív szöveggel írsz. Ezt csak el kell fogadni.
Próbálj kicsit személyesebb kérdést esetleg feltenni vagy egy megálapítást. Mondjuk látod hogy kirakott egy képet a kutyájával és megdicséred vagy még jobb ha valami személyeset te is írsz amivel megnyilsz elsőnek.
Az a nehéz ha semmi információt nem mond el róla a profilja. Akkor nem nagyon tudsz mit kitalálni.
De általában a lányok tudják hogy ismekedés miatt írsz rájuk ezért nincs is mit titkolni ezen. Sokan annak is örülnének ha szimplán megírod mit akarsz.
Szia. Láttam a profilod és nagyon szimpatikusnak talállak. Szívesen megismernélek jobban. Lenne kedved beszélgetni?
És akkor innen indíthatod a kérdéseket ha azt mondja hogy igen. Menyni idős, hova valósi, hol tanul, van e testvére stb stb. Mindig ossz meg te is információt magadról probálj viccelni de közben ne legyél olyan mint egy interjúvoló. Ha ő nem kérdez és pár szavas válaszokkal ír hagyd a francba. Neki sincs szüksége erre meg neked sem kell oylanok után futni akik nyilvánvalóan nem tesznek bele energiát hogy kommunikáljatok.
Azt is meg kell gondolnod hogyan néz ki a te profilod. Igényes? Olyan képeid vannak kint ami előnyösek rólad? Látszik e egyáltalán az arcod? Az érdeklődéseid is látszanak rajta? Az is hogy van életed? Barátok, iskola, család, programokról képek és egyéb. Ha nem vagy az a tipus aki ennyi mindent oszt meg magáról akkor is kell valamilyen képet festened a személyiségedről a profiloddal ha mindenképpen csak írogatsz lányokra.
A másik. Csak így próbálsz ismerkedni? Lehet itt a baj. Probálj egy kicsit a barátaid körében vagy azok baráti körében, szórakozóhelyeken egyéb nem online helyen kapcsolatokat alakítani.
Azt tapasztaltam, hogy nagyon sokat számít a profilkép. Ha nem tudsz jó képeket csinálni,kérj meg valakit, sokat növel az esélyeiden. Sokat jelent a háttér is,meg fontos, hogy a képeken tünj határozottnak, jó kiállásúnak.
Olyan üzeneteket elég gyakran kapnak, hogy "szia jól nézel ki, van kedved beszélgetni?" illetve ehhez hasonlókat.
Próbálj humorizálni, azt szeretik.
Az is lehet, hogy nem olyan lányoknál próbálkozol, akiknél kellene. Ha nagyon sok képe van fent, sok
like-ot kap, annak már nem is írok. Valahogy nekem visszás, hogy valaki napi szinten rak fel pózolós képeket.. éretlenséget sugároz számomra
Az online ismerkedés során nem mindig könnyű felkelteni valaki érdeklődését, különösen ha a válaszok rövidek vagy elutasítóak. Íme néhány tipp és stratégia, amelyek segíthetnek abban, hogy jobban megközelítsd a lányokat és javítsd az esélyeidet:
### 1. **Legyél Hiteles és Őszinte**
- **Ne Másolj**: Kerüld el a sablonos, klisékkel teli üzeneteket, mint például „Szia, hogy vagy?” Vagy „Szia, hogy telt a napod?” Ezek az üzenetek gyakran nem keltenek különösebb érdeklődést.
- **Mutass Saját Személyiséget**: Ossz meg valami személyeset magadról, ami különlegessé tesz. Például: „Szia! Láttam, hogy szeretsz kirándulni. Én is imádok túrázni, és legutóbb egy szuper helyet fedeztem fel a közeli hegyekben. Mi a kedvenc túraútvonalad?”
### 2. **Kérdezz Nyitott Kérdéseket**
- **Ne Csak Igen/Nem Kérdések**: Kérdezz olyan dolgokról, amik hosszabb válaszokat igényelnek. Például: „Mi volt a legemlékezetesebb utazásod eddig?” vagy „Milyen könyvet olvastál mostanában, ami igazán megfogott?”
- **Témák**: Érdeklődj a hobbijai, szenvedélyei vagy érdeklődési körei iránt. A nyitott kérdések arra ösztönzik, hogy meséljenek többet magukról.
### 3. **Fókuszálj Az Érdeklődésre**
- **Kép és Tartalom**: Ha a profilodban van kép, győződj meg róla, hogy az valóban téged tükröz, és hogy a bemutatkozó szöveg érdekes és informatív.
- **Profil Téma**: A profilodon lévő információk alapján írhatsz, ami valóban érdekel. Ha például látod, hogy szeret főzni, akkor kérdezheted arról, hogy van-e kedvenc receptje.
### 4. **Legyél Tisztelettudó és Türelmes**
- **Tisztelet**: Ha valaki nem válaszol, ne légy tolakodó. Tartsd tiszteletben a határait, és ne küldj több üzenetet, ha nem reagáltak.
- **Türelem**: Ne csüggedj el az első elutasítás után. Az online ismerkedésben sokszor időbe telik, hogy megtaláld a megfelelő személyt.
### 5. **Kerüld el a Túlzott Nyomulást**
- **Ne Légy Túl Sürgető**: Ne próbálj meg erőszakosan kitartani, ha valaki nem mutat érdeklődést. Az online ismerkedés során mindenki más ütemben halad.
- **Bonts Le a Feszültséget**: Ne vedd személyes sértésnek, ha valaki nem válaszol. Sokszor lehet, hogy egyszerűen csak nem voltak elég motiváltak vagy érdeklődőek.
### 6. **Tapasztalatok és Tippjeim Fiúk Számára**
- **Kezdő Kérdések**: A fiúk tapasztalata szerint a személyre szabott, érdeklődő üzenetek működnek a legjobban. Az üzenetek, amik egyéni érdeklődést mutatnak, általában nagyobb eséllyel kapnak választ.
- **Profil Egyediség**: Győződj meg róla, hogy a profilod bemutató szövege és képei egyediek és érdekesek. A profilod tükrözze a személyiséged és érdeklődési köreid.
### 7. **Gyakorlat és Fejlődés**
- **Gyakorold a Kommunikációt**: Minél többet kommunikálsz, annál jobban fogsz ráérezni, hogyan érheted el a kívánt reakciókat. A tapasztalat és a folyamatos tanulás segít abban, hogy fejlődj az ismerkedésben.
- **Értékeld Az Visszajelzéseket**: Ha kapsz visszajelzést, próbáld meg értékelni azt, és tanulj belőle. Ha egy adott megközelítés nem működik, próbálj ki valami újat.
### Összegzés
Fontos, hogy őszinte, érdeklődő és tisztelettudó legyél az ismerkedés során. Ne hagyd, hogy a korábbi tapasztalatok elkeserítsenek; inkább használd őket tanulási lehetőségként. Az online ismerkedés egy folyamat, ahol a kitartás és az alkalmazkodás kulcsfontosságú. Mindenkinek más az érdeklődési köre és preferenciája, így a sikeres ismerkedéshez gyakran sok próbálkozás szükséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!