Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha egy lány nem tud párt találni?
Való életben sehogy nem megy az ismerkedés, és akik bejonnek nem merek hozzájuk szólni.
Próbáltam neten ismerkedni, de ott senki se normalis.
Nincs baráti társaságom, nem jarok bulizni, nem is vagyok semmilyen sport egyesuletben.
Nem járok kozzosségbe
Az iskolában csak a béna csúnya fiúk állnak velem szóba.
Szerintetek mi lehet a probléma? Van esélyem valahogy baratot találni?
Van, idő kérdése,nyugi.
Hány éves vagy???
Valamennyire egyetértek a kettessel, nem kéne őket sem lenézned a külsejük miatt, sem ilyen lekezelően beszélni róluk. Ők is emberek, attól még hogy "bénák". Szerintem többek között ez is egy probléma, hogy válaszoljak a kérdésedre.
Amúgy nem az az elsődleges gond, hogy párt nem találsz - először csak próbálj meg beszélgetni másokkal, egyrészt hogy komfortosabb legyél másokkal, másrészt lehet így barátokat is találnál; onnantól a párkeresés is egyszerűbb
#3 Nem a külső alapján itelkezem, de nem tudok olyannal lenni akihez nem vonzódom valamennyire.
#4 Bajod? Nálam rondabb dagadtabb lányoknak is van párjuk..szval nekem is jár, ezért tettem ki a kérdést h mi a probléma
Amugy 16 vagyok
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..
Tessék, írj rá erre az állatra. Remek pár lennétek, mert mindketten alanyi jogon akartok párt...
Nem érted. Nem alanyi jogon akarok párt.
Úgy értettem h ha nalam csúnyabb lányoknak is van barátjuk, akkor ők mivel jobbak?
Az iskolában csak a béna csúnya fiúk állnak velem szóba.
Dugj velük akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!