Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnőt szerezni a PUBG Lamborghinivel?
10-es. Á azt azért mégsem. Ahhoz meg kellene találni az igazi nagy Ő-t, aki értékelni tudná, hogy ilyen kocsi még a híres GTA 5-ben sincs, és a GTA 6-ban sem lesz. Csak kitalált kamu autók vannak bennük.
Még barátok sem (csávóban) nem tudják ezt értékelni mekkora kincs a Lamborghini egy Gamer életében. Játszottam már ismivel, és egynek sem tetszett az Aston Martinom sem.
Ennek ellenére megpróbálom megszerezni már 43-as szintű a Lambo Pass-om, de nem biztos, hogy sikerül.
Tele van a YouTube vele mekkora GCoin mennyiséget kell belenyomni, mire kinyitsz egy Lambo-t főleg, ha még szinezni is akarod. Alap fehér Countach is már kb 540 euró, ha színt is akarsz rá az lehet másik 500. Ez nagyon Random Number Generator (RNG).
Legolcsóbb fehér Urus-hoz is ki kell nyomni a Passt legalább 100-as szintre, hogy legyen 2000 tokened amiből megveheted. Játszás nélkül az is kb 85 euró kinyitni.
Van aki az első ládából kinyitja a Lambo Passból, ami 12 euró. Jelenleg én is csak azt fizettem be. Nem kell egyből butának nézni.
Külföldön vannak, akik a Zöld Countacchal flexel-nek, ami igen HA nincs szerencséd kb egy ezer euró.
Neymar-nak a focistának is van 50 ezer eurós skin-je a CS2-ben szóval vannak, akik ezt megtehetik =) Igaz nem én, de vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!