Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet barátnőt szerezni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátnőt szerezni a PUBG Lamborghinivel?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz, és drága most a Lamborghiniket megszerezni a PUBG-ben. Nézzetek róla videót a Countach, ha nincs szerencséd 565 euróba kerül. Legolcsóbb alap fehér Urus sem biztos, hogy garantált a Season Passból. Ha mégis legalább 100-as szintre kell felhúznod + tokenekért. Lehet ezzel csajt szerezni? Gamer csajt?

júl. 16. 13:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10-es. Á azt azért mégsem. Ahhoz meg kellene találni az igazi nagy Ő-t, aki értékelni tudná, hogy ilyen kocsi még a híres GTA 5-ben sincs, és a GTA 6-ban sem lesz. Csak kitalált kamu autók vannak bennük.

Még barátok sem (csávóban) nem tudják ezt értékelni mekkora kincs a Lamborghini egy Gamer életében. Játszottam már ismivel, és egynek sem tetszett az Aston Martinom sem.

júl. 24. 13:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez valszeg nem véletlen
júl. 24. 14:07
 13/17 A kérdező kommentje:

Ennek ellenére megpróbálom megszerezni már 43-as szintű a Lambo Pass-om, de nem biztos, hogy sikerül.

Tele van a YouTube vele mekkora GCoin mennyiséget kell belenyomni, mire kinyitsz egy Lambo-t főleg, ha még szinezni is akarod. Alap fehér Countach is már kb 540 euró, ha színt is akarsz rá az lehet másik 500. Ez nagyon Random Number Generator (RNG).

Legolcsóbb fehér Urus-hoz is ki kell nyomni a Passt legalább 100-as szintre, hogy legyen 2000 tokened amiből megveheted. Játszás nélkül az is kb 85 euró kinyitni.

júl. 24. 14:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt a közel ezer eurót fektethetned értelmes dolgokba és akkor talán lenne csajod
júl. 24. 14:10
 15/17 A kérdező kommentje:

Van aki az első ládából kinyitja a Lambo Passból, ami 12 euró. Jelenleg én is csak azt fizettem be. Nem kell egyből butának nézni.

Külföldön vannak, akik a Zöld Countacchal flexel-nek, ami igen HA nincs szerencséd kb egy ezer euró.

Neymar-nak a focistának is van 50 ezer eurós skin-je a CS2-ben szóval vannak, akik ezt megtehetik =) Igaz nem én, de vannak.

júl. 24. 14:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ritka dolog a Lambo, mert én jobban szeretek random idegen emberekkel csatázni a PUBG-ben, és még csak 2x vezettem más Lamboját. Aston Martin az semmi, mert egyből legelső nap szinte mindenki azzal szaladozott emlékszek. Le is screenshotoltam. Én szinte az utolsó napokban szereztem meg az Aston Martint is, aminek nagyon örülök, mert én imádom!
júl. 24. 14:38
 17/17 kürtőskalácska ***** válasza:
100%
0-nál nagyobb az esély
júl. 31. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!