Van értelme competitive játék miatt 60 hz monitorról 100 hz monitorra váltani?
Sokan akik azt mondják 60hz felett nem lehet észre venni a különbséget azok még nem próbálták és ők is csak hallották mástól...
Van különbség és érzékelhető, és határozottan megéri.
Nekem NAGYON sokáig 60Hz-s monitorom volt. Most Asus Predator XB273U-m van. Semmi különbséget nem látok ilyen téren, pedig jóval 60FPS fölött is tolok játékot. Bár nem versenyzek, meg nem FPS-ezek annyit.
Mellette van a régi monitorom, a színben lehet látni különbséget, de a hertzeket nem látom. VR szemüvegnél Quest és Quest 2 között sem láttam óriási különbséget, de ott azért jobban szembetűnő volt, pedig ott nem volt ekkora különbség számokban.
Akikről tudom, hogy váltottak, mind nagyon dicsérték, mennyivel faxább, szebb minden, hát én nem látok különbséget. A felbontás és a fényerő azért látszik. Persze lehet, ha megint tolnám a régivel, akkor jobban feltűnne, de nekem ugyanaz a feeling a gagyibb samsungon és a jóval drágább asuson is. Matematikailag előnyöd kellene származzon abból, hogy gyakrabban van képfrissítés.
De majd mondhatod hogy az enyém 4cm el hosszabb..
Van akik előtt ez sokat számít. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!