Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! összejönnétek félénk szociális fóbiás sráccal?
Figyelt kérdés
júl. 1. 14:49
11/18 anonim válasza:
A szociális fóbia és a pszichopátia hogy fér össze? Aki alapból pszichopatának születik, annak az amygdala alul működése
történik az agyban. Aki így születik az nem szorong, nem tanul a hibáiból, nem rendelkezik érzelmi empátiával.
A pszichopata eleve úgy születik, hogy nem szorong. Akkor most hogy a francba lenne szocfob?
12/18 anonim válasza:
Én se értem, hogy jött ide pszichopata kifejezés. Szerintem mindenki csak olyan szavakat használjon, aminek tudja is a jelentését, és úgy, hogy tudja, hogy miről beszél. Lehet, hogy csendesebb lenne a világ, de azért nyugisabb is, mert kevesebb hülyeség és félreértés lenne.
13/18 anonim válasza:
Ja. És ha még szifiliszes is lenne, akkor még rögtön le is feküdnék vele öt percen belül, ha van hely.
14/18 anonim válasza:
Az ilyen egyén mindenképpen (reálisan vagy potenciálisan) pszichopata jegyek hordozója. A helyetekben meggondolnám...
15/18 anonim válasza:
#14 a szociális fóbiás visszahúzódó, fél az emberektől. Megint felteszem a kérdést.
Hogy férhet össze a pszichopátiával?
16/18 anonim válasza:
Az csak klisé, hogy egy pszichopata nem lehet fóbiás és vice versa. Dehogynem, egy neurotikus alkat is lehet pszichopata, az idült, ismétlődő stresszingerei elvezethetnek odáig is. Főleg, ha gyógyszerkezelt, vagy a fóbiáját szabadtermékes nyugtatókkal csillapítja, esetleg pont ellenkezőleg, magát ajzószerekkel "önkezelve" bátorítja, ami tompíthatja a racionális mérlegelést, vagy kihat a nyilvánosság előtti viselkedésére.
17/18 anonim válasza:
Igen, sok lányt nem zavar, ha egy srác félénk vagy kicsit visszahúzódó. Sokunk számára az is vonzó lehet, hogy a srác nem a tipikus nagyszájú, magabiztos típus, hanem érzékenyebb, mélyebb. Az ilyen emberek általában nagyon hűségesek és megbízhatóak, ami fontos egy kapcsolatban. Persze, mindenki más, de biztos vagyok benne, hogy vannak lányok, akik értékelik az ilyesmit, és nem zavarná őket a szociális fóbiás srác.
18/18 anonim válasza:
Igen, nekem tetszik is most egy ilyen srác, de nem tudom hogyan kezdeményezhetnék nála amikor annyira félénk, hogy rámnézni is alig mer és senkivel nem is beszélget :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!