Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy ilyen fiúval? 17/F
Aki nem:
-iszik
-dohányzik
-verekedik
-társasági ember
Zárkozott,nehezen nyílik meg.
Őszinte válaszokat szeretnék!
Most az már pozitív érv hogy nem iszik és nem verekedik? Ez akárhogy is nézem gyenge.
A zárkózott és nehezen nyílik meg az negatív, mivel az idővel jár és lehangoló, főleg olyannak aki meg az ellenkezője.
Bírom a zárkózott embereket, olyan rejtélyes a megjelenésük, mintha titkolnanak valamit... Izgalmas.
Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak nem csak ezek alapjan fogom eldönteni higy osszejovok e valakivel hogy nem iszik meg zárkózott. Szóval ezej alapján nem tudom.
Ha annyira zárkózott vagy, miért szeretnél barátnőt? Vagy miben nyilvánul meg a zárkózottságod?
Én egyébként azt javaslom, hogy ne görcsölj a témán, állíts magadnak célokat stb
17f
Alkoholon kívül amit le írtàl az kb igaz ràm is , de valahogy birom a helyzetrmben , hogy sokan eléggé elgondolkoznak , hogy milyen is lehetek ha meg nyílok mivel alapbol mindig full feketében jàrok meg napszemüveg igaz napszemüvegnek oka is van , de most mindegy , de baràtnőm csomószor mondta , hogy bennem az is nagyon vonzotta őt , hogy mondhatni retéjes sràc vagyok sluiba àllalàban 1 szavas max rövid 1 mondatal vàlaszolok , nagy ritkàn azt annyi .
Amugy mindennek meg van a maga oka hogy az ember mit mért csinàl ugy ahogy és mennyire közvetlen vagy visszahuzodó .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!