Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne veszítsem el a motivációt?
Ha ez vigasztal fordított esetben talán nehezebb az ismerkedés. Én személy szerint soha nem mertem kezdeményezni annál, ki nekem tetszett. Megalázónak tartom, hogy én menjek oda, ezzel olyan érzést keltve önmagamban mintha felkínálnám magam egy fiúnak/férfinek.
Ennek fényében nehezen tudom visszautasítani azokat kik nekem nem tetszenek, de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy muszáj az elején "megbántani" az illetőt míg huzamosabb ideig hitegetni, ezzel nagyobb fájdalmat okozva neki.
20N
"Megalázónak tartom, hogy én menjek oda"
ÉBRESZTŐ!
Erről szól az egyenjogúság!
Ti harcoltatok érte - akkor most élvezd az előnyeit!
23 évesen voltam együtt egy csajjal először, azelőtt semmi. Végül nem lett belőle semmi, de akkor végre kikerültem ebből a szar helyzetből. Azóta könnyebben megy és egoboostnak jó volt. :D Ne görcsölj rá, mert úgy biztosan nem fog sikerülni. Ez nem verseny, majd összejön egyszer. Éld az életed, keress valami hobbit, hogy ki tudd kapcsolni az agyad és ne ezen pörögj.
Sok sikert!:)
Teljesen érthető, hogy ezek a visszautasítások frusztrálnak, de fontos emlékeztetned magad arra, hogy mindenki másképp halad az életben. Vannak, akik gyorsabban találnak párt, míg másoknak több időre van szükségük. A legfontosabb, hogy ne veszítsd el a hited abban, hogy vannak olyan lányok, akik értékelni fogják az igazi énedet.
Az, hogy nem állsz le minden lánnyal, hanem csak azokkal próbálkozol, akik tényleg tetszenek, már önmagában is azt mutatja, hogy komolyan gondolod a dolgot, és ez jó dolog. De ne feledd, hogy minden visszautasítás egy újabb lépés ahhoz, hogy közelebb kerülj valakihez, aki tényleg hozzád való.
Próbálj meg ne ragadni a múlton, és ne hibáztasd magad azért, ami történt. Lehet, hogy egyszerűen nem illettetek össze, és ez rendben van. Arra kell gondolnod, hogy a világban vannak olyan lányok, akiknek te kellesz, és őket kell megtalálnod, nem másokat. Mindenkinek van valahol valakije, csak meg kell találni.
Tartsd szem előtt, hogy a magányosság érzése idővel csökkenhet, ahogy új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodsz. Fókuszálj arra, hogy fejleszd magad, építsd az önbizalmad, és próbálj meg új emberekkel ismerkedni. Nem csak romantikus kapcsolatokban lehet megtalálni a boldogságot, hanem barátságokban és új hobbikban is.
Ne add fel, légy türelmes, és higgy abban, hogy megtalálod azt a valakit, aki értékelni fogja mindazt, amit nyújtani tudsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!