Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan manifesztáljam be hogy összejöjjek a fiúval aki
tetszik nekem?
Ne manifesztálj, hanem cselekedj.
2024. jún. 12. 20:37
2024. jún. 12. 20:47
jún. 11. 21:16
Sajnos így sem felel meg. Mutatom, hol hibáztál.
Tudom, hogy ez hülyeség lehet valaki számára[vessző] de engem érdekel[vessző] és meg akarom próbálni. Valaki tudja, illetve van valami tippelek?
Remélem[vessző] így már megfelel neked. De ha nem[vessző] az sem nagy baj[pont]😘 További szép életet.[pont helyett felkiáltójel]
Esetleg manifesztálhatnál egy kicsit jobb helyesírást is.
2024. júl. 5. 09:26
14/35 A kérdező kommentje:
Az aki más helyesírását kritizálja annak valami nincs rendben sajat magával ezért piszkál másokat (névtelenül😂) Ezek nem súlyos helyesírási hibák hanem vesszők, amit amúgy nem csak én nem de szinte senki sem használja chatelés közben. Nem a muszájt írtam le ly-vel. De igazabol nyugodtan éld ki az interneten idegen embereken az, hogy ulnem érzed jól magadat a borodben. 😊 HOPPÁ!!!! Itt nem használtam ékezetet. Biztos akkor egy műveletlen paraszt vagyok. Megsugom neked tévedsz.
Lehet, hogy nem vagy műveletlen, de az is lehet, hogy ezt csak te mondod magadról. Mindazonáltal aki leszarja a hibákat, hibáit, pedig állítólag tisztában van vele, az alsóhangon is igénytelen.
És elég nehéz azt gondolni, hogy tisztában vagy a hibákkal, mert megismételted azzal a szándékkal, hogy kijavítsad, de ugyanúgy tele volt hibákkal.
Egyébként akár hiszed, akár nem, ez nem chat.
2024. júl. 9. 15:01
Lehet, hogy a természeted miatt nem akar összejönni veled a fiú.
2024. júl. 9. 15:17
Tehát egy kis helyesírást és egy kis igényességet, na megy egy kis szerénységet "manifesztáljál" magadnak, mert elszálltál, mint egy légballon. Egy valamirevaló srácnak az ilyen nő nem szimpatikus.
2024. júl. 9. 15:30
18/35 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen jó ember ismerő vagy, hogy ennnyiből rájöttél, hogy én egy semmirevaló ember vagyok. Sztem van jogom megvédeni magamat itt az online térben. Köszönöm a jó tanácsot, legközelebb figyelni fogok a vesszőkre is.
"megvédeni magamat"
Te úgy gondolod, hogy itt most megvédted magad?
Akkor már értem, miért menekül tőled a fiú.
Amúgy még mindig vannak hibák az írásodban. De nem ez a legnagyobb gond, hanem az, hogy látszik: te nem lehetsz hibás semmiben.
Na, ETTŐL menekülnek a normális emberek. Az ilyen természettől.
2024. júl. 9. 16:10
20/35 A kérdező kommentje:
Igen, megvédem magamat ha valótlan dolgokat mondasz rólam. Azt meg elmondtam, hogy igen nem voltak vesszők és máskor figyelni fogok rá. Lehet a te helyesírásod jó de te meg egy rossz ember vagy, aki a azzal szórakoztatja magát, hogy egy vadidegent sérteget. Na igen, ezt ugye nem látod be. Itt az, aki azt hiszi, hogy tévedhetetlen az te vagy. Eldöntötted, hogy milyen ember vagyok és ezért vágsz dolgokat a fejemhez. Amúgy meg ki mondta, hogy menekül előlem a fiú? Én biztos hogy nem.
Kapcsolódó kérdések: