Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan manifesztáljam be hogy összejöjjek a fiúval aki tetszik nekem?
Kedves 5-ös!
Hogyan manifesztáljam be, hogy összejöjjek a fiúval, aki tetszik nekem?
Tudom, hogy ez hülyeség lehet valaki számára de engem érdekel és meg akarom próbálni. Valaki tudja, illetve van valami tippelek?
Remélem így már megfelel neked. De ha nem az sem nagy baj😘 További szép életet.
Az a legfontosabb hogy merj vele beszélni, mondjuk menj oda hozzá ha egyedül van és csak a telefont nyomkodja. Érdeklődj arról hogy milyen hobbikat űz, milyen filmeket szeret, szeret-e olvasni, stb. Ha picit már ismeritek egymást és látszik hogy sok közös van bennetek, akkor hívd el mondjuk moziba vagy valami olyan programra amit ő is élvezne.
Valószínűleg ezt már sok helyen hallottad, de légy önmagad! Ne játszd meg magad, az a legjobb ha legelőször megismeri hogy valójában milyen vagy.
Illetve legyen egy kis bátorságod, a sült galamb nem fog a szádba repülni. Hajrá!!
7-es köszönöm a tanácsot
8-as hehehe bar ilyen egyszerű lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!