Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszek egy fiunak sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VielBa kérdése:

Miért nem tetszek egy fiunak sem?

Figyelt kérdés
Aranylag jo az alakom, ha nem is vagyok kiemelkedoen szep, ronda sem. Lehet hogy tul magas vagyok nekik(172cm)? Vagy a szemelyisegem a problema? Vagy az is lehet hogy en nem latom magam csunyanak de a fiuk engem igen?
2024. máj. 30. 17:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
#10 Az önbizalomhiány is lehet probléma.
2024. máj. 30. 20:07
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jöhet kép.

Igen, az önbizalom fontos, de az is, hogy elfogadd magad

2024. máj. 30. 20:10
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a probléma megoldva. Ha nincs önbizalmad, akkor persze, hogy azt érzed, nem tetszel senkinek, hisz valahol legbelül ezt mantrázod magadban.

Hogy ennek mennyi valóságalapja van a külsőd vonatkozásában, azt nyilván itt nem lehet megmondani. A kép erre aktuális lehet, de ahogy mondta is valaki, a külső megfog, a belső megtart, s a kép a belsőre csak közvetve utal.

2024. máj. 30. 20:20
 14/33 anonim ***** válasza:
89%
Az önbizalomhiány valóban lehet probléma, akár még az is lehet hogy ezen áll vagy bukik minden. Kisugárzás, megjelenés, nagyon tud látszódni ha az ember önbizalomhiányos, vagy épp szorongó. Meg ha nem tartja kívánatosnak önmagát, és feszeng. Vagy ha nincs kibékülve önmagával. De pl ha kellően jól néz ki az ember, akkor ez nem ront el mindent, csak némi negatívumként hathat. Szóval ha még aktuális a kérdésed, nekem is nyugodtan küldhetsz képet, és megírom őszintén de nem bunkón a véleményem.
2024. máj. 30. 22:56
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi lehet a gond...

Esetleg ha küldesz képet szívesen elmondom a véleményem rólad, legalább így külsőre!

2024. máj. 30. 23:23
 16/33 anonim ***** válasza:
66%
Egy férfi közel sem annyira válogatós mint egy nő. Szerintem csak játszod az áldozatot.
2024. máj. 31. 00:26
 17/33 anonim ***** válasza:
87%
Mutasd magad!
2024. máj. 31. 07:07
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is küldhetsz képet, bár a személyiségedről és az összhangról nem tudok nyilatkozni.
2024. máj. 31. 08:03
 19/33 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén én biztos nem küldenék névtelen és kép nélküli embereknek képet magamról.. pláne egy ilyen oldalon.. hidd el nem pár idegen ember Jajj de szép vagy kommentje fog segíteni az önbizalmad építésén. Dolgoznod kell magadon, akár szakértő segítségével.
2024. máj. 31. 08:20
 20/33 anonim válasza:
0%
Ez nem igaz.
2024. máj. 31. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!