Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iphone 15 pro maxal lehet csajokat felszedni?
Figyelt kérdés
1tb tárhelymáj. 22. 13:23
11/33 anonim válasza:
Csak akkor ha apuci, és anyuci vette. Ha részletre, az plusz pont. 🥰
14/33 anonim válasza:
Normális lányokat nem fogsz így találni, az biztos.
Ha felszínes csajokat keresel csak pár éjszakára, akkor talán, de ebben sem vagyok biztos.
Amit biztosan tudok, az az, hogy engem sem egy menő telefonnal, sem egy menő kocsival, sem más menő tárgyi tulajdonnal nem lehetne felszedni
15/33 anonim válasza:
Én 11-12 éves koromban gondoltam ezt, gondolom kb te is annyi vagy. 😂
16/33 anonim válasza:
Ájfon 15 uhhhh
Mindjárt meghalok olyan szerelmes lettem beléd!
Ne is számíts ilyen reakcióra, nálam már alapból esélyt se kap aki ilyennel próbálkozik
18/33 anonim válasza:
Persze, egyből nedves lesz a bugyi. Vibrinek is használhatod 🤦
20/33 anonim válasza:
Engem így szedtek fel, és már 15 éve házasok vagyunk. Szültem is gyorsan két pici iPhone-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!