Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűen nem tudom ......

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem tudom ... kalakulhat e valami szerintetek??? Többi lent! F

Figyelt kérdés
Van egy lány, igazából egy ismeretségi körbe van szóval elég evidens hogy ismerjük egymást. 4 éve kezdtünk el dumálgatni, még akkor fiatal volt, rendszeresen azon kaptam magam, hogy irogatnak a barátnőjével, hivogatnak stb. Viccből visszairtam meg ilyenek, szóval belementem a játékba hisz miért ne? Azóta sok minden változott, ő is idősebb lett. Nem szoktunk gyakran beszélni meg semmi, de mindig lájkolom a képét meg fordítva is. Szóval ilyen baráti kapcsolatnak mondanám, viszont még anno barátnője írta nekem, hogy VICCBŐL elvileg, viccből azt irta hogy a lány szerelmes belém. Most erre nem tudtam mit írni, főleg hogy akkoriban még soknak számított volna a korkülönbség. Szóval ezek után multkor találkoztam vele, egykét eseményen, így véletlen összefutottunk és beszélgettem vele egy kicsit. Tudom tudom ezek nem számítanak semmit de megdícsérte a cipőm meg így meg is kérdezte, hogy most jó lette e a körme. És ez egy kicsit fura volt, mert már egy ideje nem dumáltunk, és nem is én kezdményeztem a beszélgetést meg többen is voltunk a társaságban. Szóval tipikusan csak ilyen small talkok mentek az elmúlt időben, de mégis mintha többet látnék bele , szerintetek ez így van? Most hirtelen nem jutott eszembe több fontos részlet, de én örülnék neki eljön egy randira mondjuk, de benne van a pakliban, hogy csak én látok bele túl sokat aztán ha meg rosszul jövök ki akkor kicsit hatással lehet a társaságra is. Nagyvonalakban inkább azt vettem érszre, hogy éretebb lett, csendesebb viszont még mindig figyel rám, pedig az elmúlt időben kb semmit nem beszéltünk és azért régebben is csak poénból.

2024. máj. 12. 20:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Sőt! Most visszanéztem és még 1 éve rendszeresen irogatott, hogy heló mizu meg ilyenek, aztán 1x megkérdeztem, hogy szeret e velem irogatni és azt irta nem, erre pedig berágtam. Pedig simán lehetett irónia. Mivel utána azt irtam, hogy jó akkor nem írok. Aztán pedig pár hónappal késöbb ő írt. Szóval teljesen nem értem, olyan összezavaró az egész. Lehet csak haverkodni akart?
2024. máj. 12. 21:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Ja nem 2 éve. Elnéztem az éveeet! Szóval 2 volt ez legutóbb aztán már csak néha néha beszéltem vele. De 2 éve még több platformon is irogattunk és igazából 70%-ban ő kezdeményezte.
2024. máj. 12. 21:19
 13/20 A kérdező kommentje:
Jah meg most legutóbb bekövettem tiktokon, visszakövetett, raktam ki profilképet , likeolta is, ez 2 hete volt kb. Ezzel eddig semmi nincs, mert hát most miért ne? Barátok is szoktak ilyet csinálni nem is voltam meglepődve, VISZONT, most észrevettem, hogy a likeot is levette, és nem is követ már plusz én sem követem. Szóval ez így??
2024. máj. 12. 21:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá majd kiderül minden
2024. máj. 12. 21:36
 15/20 A kérdező kommentje:
De én nem azt akarom, hogy kiderüljön minden. Elég ha az derül ki, hogy lehet ez több mint bartáság vagy megint hülyeségeket csinálok.
2024. máj. 12. 22:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Lehet több bőven, dumáljatok
2024. máj. 12. 22:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos.
2024. máj. 12. 22:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne filózz ennyit! Vagy írj rá, vagy ne, csak döntsd már el, mert rossz ezt nézni. Egy határozott srác sokkal vonzóbb.
2024. máj. 13. 07:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Hülyeség, inkább nem írok. Csak a pozitiv dolgokra fokuszáltam és elfelejtettem ,hogy 2 éve is azért hagytam abba vele a beszélgetést, mert nem 1x kicsit visszautasító volt, mondjuk máskor meg én nem mentem el amikor hívott, hogy unatkozik...
2024. máj. 13. 17:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Amúgy mindig így járok, olyan könnű belelátni akármit is. Ezért gondoltam, megkérdezem más, hogyan látja a dolgot.
2024. máj. 13. 17:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!