Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt sok lány üzenetben?
Ha rájuk írok, hogy szia, mizu, vagy megkérdezem, hogy hány évesek, sokan visszakérdeznek, hogy miért kérdezem, vagy hogy miért írtam.
Nem teljesen egyértelmű, hogy egy fiú akkor ír rá egy lányra, ha szerinte jól néz ki, szép?
De nem ilyen bunkó “mizu” stílusban!
Ez nem ismerkedés.
Atyám!🙃
Ha azt kérdezem, hogy hány éves vagy hasonló ugyanúgy reagálnak egyesek.
Te milyen szöveget javasolsz akkor?
Tehát ismeretlen, fiatal lányoknál azzal indítasz interneten keresztül, hány évesek?
Gondolom attól tartanak, pedofil vagy, ezért nem ugranak készségesen a válasszal
#4 a képeimről látják, hogy én is tini vagyok.
#5 akkor mikor kérdezzek rá a korukra? Mit tegyek ha tetszenek? Nem az a legjobb ha rájuk írok?
Nem. Úristen, miért írnál rá random lányokra akiknek fingja nincs rólad, hogy ki vagy? De ugyanez amikor idegenekkel akarsz szóbaelegyedni ismerkedés céljából például a buszon. Olyanokkal kezdj ki akiket ismersz vagy valamilyen szinten közötök van egymáshoz. Ez egy hatalmas nagy hazugság, hogy boldog- boldogtalanra ráírunk vagy leszólítjuk. Ki tanít nektek ilyeneket? Jah, hát a social média gondolom vagy a PUA trénerek.
Arról nem is beszélek, hogy ahhoz is skill kell, hogy tudjál velük beszélgetni. Olyan basic és egybites beszélgetéseket szoktam látni, hogy a hajamat fonom be. Nagyon sok esetben az is közrejátszik, hogy unalmas és semmitmondó egy embernek a személyisége mind élőben és chatelésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!