Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek lenne kedve segíteni?
Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy nagyon nem megy az ismerkedés ezt főleg onlinera értem de élőben se igazán megy.(Életembe nem hiszem, hogy mosolygott volna rám làny😅) Nos azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy ha valakinek lenne kedve segíteni kideríteni, hogy mi a gond a kinézetemmel min kellene, tudnék változtatni. Vagy lehet a személyiségem az oka? elég visszahúzódó vagyok de azért el tudok beszélgetni az emberekkel. Nem vagyok olyan bőbeszédű de próbálkozok. Létezik, hogy inkább ez a visszahúzódó személyiségem nem jön be a lányoknak?
Itt a profilom:
Szerintem a kinézeteddel semmi gond nincs. Az más kérdés, hogy nyilván nem fogsz minden egyes lánynak tetszeni, de igényes, normális képeid vannak magadról. Valószínűleg a személyiségeddel sincs baj, inkább a görcsölés, túlzott akarás lehet a probléma.
Azt javaslom, hogy tölts le valamilyen chat appot, lehet akár az anotalk is, hiszen elsősorban az a cél, hogy ne csináld össze magad attól, hogy egy lánnyal beszélsz.
Vannak olyan appok, ahol sok tini van, és bár ezek hivatalosan barátkozós appok, de kb. mindenki ismerkedésre használja. Ilyen például a hoop, a wink, illetve a yubo is. Ezeken is nyugodtan próbálkozhatsz, mert a felhasználók több ezer arcot látnak naponta, így 2 perc múlva senki sem fog emlékezni rád, aki kioffolt.
Ezen felül az a helyzet, hogy az ismerkedés hatalmas része a szerencsén múlik. Pont összehoz-e az élet a megfelelő lánnyal, pont olyan kedvetek van, hogy beszélgetni kezdtek, mindkettőtök agyában elindulnak-e olyan biokémiai folyamatok, amik a vonzódásért felelősek... Ezer változó van és egyiket sem tudod befolyásolni.
Fel a fejjel.:)
Hetero pasiként mondom, hogy szerintem semmi baj a kinézeteddel.
Sok lány, nő ismerősömmel beszélgetve számomra az derült ki, hogy bár szempont számukra a külső, de koránt sem a legfontosabb. Az intelligencia, műveltség, humor, a jó kommunikációs képességek sokkal többet nyomnak a lattban, mint egy adóniszi megjelenés.
Ami sokat segít, hogy esélyt adj magadnak, hogyha társaságba jársz, ahol van lehetőséged találkozni lányokkal. Találj egy hobbit, amit szívesen csinálsz, egy társaságot, ahol ennek a hobbinak élnek és ahol nem árt, ha lányok is vannak, így lesz közös témátok, nem kell azon feszengeni, hogy miről beszélgessetek és a többi már alakulni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!