Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/lányok,mi bajotok az ismerkedéssel??
Facebook-társkeresőn ismerkedtem egy lánnyal.
Megjelöltem először,hogy tetszik és ő is visszaigazolt egyezésként.
2 napig keményen beszélgettünk,kérdeztem tőle alapvető dolgokat(hol dolgozik,tanul stb.)válaszolt rá és ő is kérdezősködött felőlem.
3.napon már ilyen "igen-nem-aha" válaszokat kapok,de kb 2-3 óra telik el,mire megkapom a kérdésekre a választ.
Ezenkívül furcsa az is,hogy már nem kérdezősködik felőlem.
4.napon feltettem neki egy kérdést,hogy lenne-e kedve velem találkozni.
Nem jött rá válasz.
5.napon nagy nehezen jön vissza egy elbúcsúztatásra utaló válasz:"Ne haragudj,de én nem a te utad vagyok és további jót kívánok!"
Pff...ennyit az ismerkedésről. :\
Nem is értem ezt a hölgyet,hogy miért igazolt vissza.
Nem fogok egy olyan hibát elkövetni,hogy az illető hölgyet zaklatni fogom.
Mit követtem el,mi a baj velem?
Valamit rosszul csináltam?
Mi a véleményetek erről?
A kép és a kölcsönös bejelölés csak annyit "jelent", hogy első ránézésre szimpatikus vagy. A csetelés az ismerkedés második fázisa, és ő ebben a fázisban megállapította, hogy mégsem jössz be neki. Ez nem azt jelenti, hogy "hibáztál", hanem azt, hogy beszélgetés alapján ő úgy látja, hogy nem egymásnak valók vagytok (mást gondoltok a világról, stb.).
ami a személyes találkozást illeti: ha valakivel nem tudok cseten elbeszélgetni legalább néhány viszonylag felszínes dologról, akkor feleslegesnek tartom időt pazarolni egy személyes találkozásra, mert ha cseten nem megy a beszélgetés, akkor élőben sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!