Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/lányok,mi bajotok az ismerkedéssel??
Facebook-társkeresőn ismerkedtem egy lánnyal.
Megjelöltem először,hogy tetszik és ő is visszaigazolt egyezésként.
2 napig keményen beszélgettünk,kérdeztem tőle alapvető dolgokat(hol dolgozik,tanul stb.)válaszolt rá és ő is kérdezősködött felőlem.
3.napon már ilyen "igen-nem-aha" válaszokat kapok,de kb 2-3 óra telik el,mire megkapom a kérdésekre a választ.
Ezenkívül furcsa az is,hogy már nem kérdezősködik felőlem.
4.napon feltettem neki egy kérdést,hogy lenne-e kedve velem találkozni.
Nem jött rá válasz.
5.napon nagy nehezen jön vissza egy elbúcsúztatásra utaló válasz:"Ne haragudj,de én nem a te utad vagyok és további jót kívánok!"
Pff...ennyit az ismerkedésről. :\
Nem is értem ezt a hölgyet,hogy miért igazolt vissza.
Nem fogok egy olyan hibát elkövetni,hogy az illető hölgyet zaklatni fogom.
Mit követtem el,mi a baj velem?
Valamit rosszul csináltam?
Mi a véleményetek erről?
"2 napig keményen beszélgettünk" XD
Lehet kissé elhúztad az időt vagy éppen valami olyasmit mondtál el magadról ami már nem volt szimpatikus ezt nem tudni
Én is azt mondom, hogy minél előbb kell a személyes találka, lehet itt a két nap már sok volt.
Lehet hogy ha ugyanazokat a dolgokat személyesen beszélitek át, nem pedig chaten, akkor lehetett volna belőle valami.
Legközelebb az első pár óra chatelés után hívd el kávézni, vagy mittudomén hova járnak a fiatalok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!