Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszólításhoz tippek?

Figyelt kérdés

Szóval adott ez a lány a sulimból, aki egy pár hónapja igenis megtetszett nekem.

Folyton terveztem, hogy leszólítom, de valahogy sosem jött el a megfelelő alkalom. Suli után tartanám a legjobbnak az időt.

Ma pont egyedül volt az iskolaépület előtt, minden adott volt, és én lefagytam...Nem sikerült.

Fejben minden jól megy,de élesben valahogy nem. Hogyan csináljam?

Bármilyen javaslatot szívesen elfogadok a témában.

Nagyon köszönöm.

jan. 29. 17:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#10 ha nem likeol vissza az semmit nem jelent, én sem szoktam, inkább írjon akkor is. Az jelent valamit, ha nem követi/jelöli vissza, a likeok nem, de egyébként egyetértek részben veled, bár a leszólítás sem gáz ha mondvacsinált indokkal lép oda, pl a tanáros sztori.
máj. 5. 20:11
 12/12 anonim ***** válasza:
61%
10# nincs baj az irogatással, csak személyesen sokkal jobb és megnyerőbb, lehet nem veszi észre az üzenetet vagy a jelölést, akkor bukta az egészet. Ezért jobb a személyes leszólítás persze normális kereteken belül az elején nem kell letámadni azzal, hogy xy városban koncert lesz, hannem kérdezen a közelgő vizsgákról, meg különben is ha két fél vonzódik egymáshoz akkor nem lesz kellemetlen a szituáció, inkább izgalmas.
máj. 5. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!