Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg az illetőt?
Szóval suliban van egy lány aki tetszik nekem, de annál többet nem tudok róla, hogy alattam lévő évfolyamra (10-es) jár. Illetve nyilvános helyen ilyen megkeresésekben egyáltalán nincs tapasztalatom és képes vagyok erre rástresszelni feleslegesen, illetve a lejáratástól való félelem is jelen van.
Van valami özlet, hogy hogyan keressem meg ezügyben a kiszemeltet?
Mini update a megkereséssel kapcsolatban:
Az egyik osztálytársam (aki jó barátom is egyben) tud segíteni a megszólításában/megkeresésében és, hogy esetleg nyitott-e ilyen dologra anélkül, hogy kínos, kényelmetlen lenne bárkinek is.
És mielőtt bárki bármivel jönne, saját maga ajánlotta fel, hogy segít benne.
Illetve én nem vagyok az a féle aki csak úgy leszólítana ilyenügyben bárkit is egykönnyen, de garázsvásárakkor vagy boltban eladótól való segítségkérés nem okoz nekem nagyobb gondot egy minimális szorongáson kívül, mert nekem kell némi idő (5-15 egybefüggő perc vagy 2-3 ennél rövidebb összefutás/találkozás) amig fel tudok oldódni új emberek mellett. Viszont ez szerencsére az évek alatt javul és dolgozok rajta apróbb lépésekben.
És köszönöm szépen mindenki válaszát és segítségét!
Utolsó update:
Végül meg lett kérdezve ennek köszönhetően a napokban, de nem játszik nála jelenleg ilyen féle megkeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!