Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szólítsam meg az illetőt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam meg az illetőt?

Figyelt kérdés

Szóval suliban van egy lány aki tetszik nekem, de annál többet nem tudok róla, hogy alattam lévő évfolyamra (10-es) jár. Illetve nyilvános helyen ilyen megkeresésekben egyáltalán nincs tapasztalatom és képes vagyok erre rástresszelni feleslegesen, illetve a lejáratástól való félelem is jelen van.

Van valami özlet, hogy hogyan keressem meg ezügyben a kiszemeltet?

jan. 21. 12:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Alapból rendben van, intelligens kezdeményezés. Olyannak látod akinek bejöhet egy ilyen kezdő szett? Gondolom látod hogyan viselkedik, csendben dumcsizik a barátnőivel, vagy visítank, hangosan vihognak pl. Egy értelmes lánynak bejövős lehet ez a kezdés. Nézz mélyen a szemébe amikor hozzá beszélsz és próbálj férfias határozottsággal szavalni de ne játszd túl. A lényeg hogy ne lehessen levágni rólad hogy hónapok óta csorgatod rá a nyálad de csak most mertél oda menni hozzá és remegő hangon hebegni-habogni kezdesz.
febr. 24. 03:33
 22/32 A kérdező kommentje:

21-es

Köszi a segítséget, megpróbálom nem elizgulni a dolgot.

Őt a barátnőivel nyugodtan és csendesebben szokott beszélgetni a barátnőivel amikor csak látom a épp nem egyéni dolgot intéz

febr. 24. 08:33
 23/32 anonim ***** válasza:
Hajrá! És írd meg ha sikerült! :)
febr. 24. 08:42
 24/32 A kérdező kommentje:
23-as rendben!
febr. 24. 09:04
 25/32 abigel0000 válasza:
Sok sikert!!!!
febr. 26. 11:13
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszi
febr. 26. 12:13
 27/32 anonim válasza:
Na hogy ment? :)
febr. 28. 17:53
 28/32 A kérdező kommentje:
Még sehogy, mert amikor látom mindig az egyik barátnőjével beszélget vagy megy valahová az iskolában. Így nem tudom, hogy hagyan szólítsam meg normálisan és ne legyen visszataszító vagy gáz. Valami ötlet esetleg?
febr. 28. 18:19
 29/32 anonim ***** válasza:

Hidd el lecsapják a kezedről :D

Hívd félre, Sziasztok! Ne haragudjatok hogy megzavarom a beszélgetést, xy vagyok, beszélhetnék veled 1 percet négyszemközt?

Ennyi bro :D

febr. 28. 18:42
 30/32 A kérdező kommentje:
29-es köszi
febr. 28. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!