Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miccamacca kérdése:
Miért olyan nehéz a mai 16-18 éves lányoknak párt találni? Miért ilyen félénkek a fiúk?
Figyelt kérdés
Manapság az a tapasztalatom a mai fiatalokkal hogy a fiúk nem mernek lépni. Ez miért lehet? A mai világban sokkal könyebb lenne nekik bármit is tenni, nem úgy mint a 1800as-1900as években akár és azt érzem hogy maximum bulikban de az utcán vagy akár hol nem kérik el a telefonszámuk, instájuk stb.jan. 14. 08:54
31/33 anonim válasza:
30 ja de azokat leszarja mer "jááj ismerelteneket nem jelölök vissza" szanalmas
32/33 anonim válasza:
Ma már a lányok azt mondják hogy ismeretlenekkel nem írnak, senki ne írjon nekik fb-n mert az nem arra való... Az utcán meg ne menjenek oda mert ő nem pasizni van itt meg ott
33/33 anonim válasza:
#32 ezzel én is találkoztam.
Mindenki javasolta, hogy menj ide meg oda. Aztán mindenki mondta, hogy nem ismerkedni vannak ott.
Munkában ne ismerkedj, edzőteremben se, eseményeken (tánc, kulturális, stb.) megint nem azért vannak ott az emberek. Szóval furcsa.
Persze, mindig szerencsét kell próbálni, de a legtöbb (még itt GyK-n is) nő azt mondja, hogy se utcán se máshol ne szólítsák le őket, mert nem szeretik.
Nekem pl ilyen személyes dolgokból sosem volt jó tapasztalatom és környezetemben sem. Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!