Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz a mai 16-18 éves lányoknak párt találni? Miért ilyen félénkek a fiúk?
"És a 14es válaszolónak külön köszönöm ezt a youtube videót! <3"
Szívesen.
Kedves kérdező!
"Manapság az a tapasztalatom a mai fiatalokkal hogy a fiúk nem mernek lépni. Ez miért lehet?"
Osztályban minden lány beszél mindenkivel, 1-nél rákérdeztem a randira (félreismertem a kimutatott jeleit), nemet mondott. Nem fogok más osztálytársamnál bepróbálkozni, nem 1-3 hetes kapcsolatot keresek. Utcán azért nem szólítok le embereket, mert nem ismerem őket, csak a külső tulajdonságait látom, belsőt nem (nekem a belső fontosabb, mint a külső). Gimnazista vagyok, van továbbtanulási tervem, hasonló intelligenciájú lányt keresek. Buliban mindenki lazább (az alkoholtól), táncra szoktam felkérni a lányokat, utána kérem el a lány telefonszámát.
17F
Kerdezo hogyan ertesz egyet 23-assal, idezem ot
"Nem fogok más osztálytársamnál bepróbálkozni, nem 1-3 hetes kapcsolatot keresek. Utcán azért nem szólítok le embereket, mert nem ismerem őket"
A te problemad a fokerdes alatti megjegyzesben:
"Manapság az a tapasztalatom a mai fiatalokkal hogy a fiúk nem mernek lépni. A mai világban sokkal könyebb lenne nekik bármit is tenni. és azt érzem hogy maximum bulikban de az utcán vagy akár hol nem kérik el a telefonszámuk, instájuk stb."
Tehat panasz van, hogy utcan nem szolitanak le, de a valaszoloval teljesen egyetertesz, hogy nem szolit le utcan csajt. Ez teljesen ellentetes.
25ös válaszoló,
jó megfigyelés és igen nem olvastam el elég figyelmesen. A bulis résszel értettem egyet illetve ez az osztálytárs dolog szerintem sosem jó és az hogy az utcán nem szólít le valakit a 23as válaszoló hát szerintem szomorú, illetve magával szúr ki szerintem, hiszen hogyan ismerhetné meg belülről ha nem is kéri el a telefonszámát/instáját stb.
27
Nem tudom hany eves vagy, de ha egy ferfi az utcan akar udvariasan akarna megkozeliteni a not, rogton eltavolodik tole, majd "bocsanat nem" vagy csak csend es elkezd sietve elmenni. Haverom probalt igy csajozni, mondtam neki ne semmi esely es hulyenek fog nezni. Hat az lett, marmint hulyenek nem tudom nezte-e a csaj de be volt inkabb fosva ahogy lattam, pedig nem is voltunk rosszul kioltozve, tok normalisan, semmi extra.
A legtobb noben van inkabb a gond, hogy erre nem befogado, vagyis elobb valogat utana befogado, a ferfi pont forditott, befogado majd valogat ha tud. Igy hogy legyen eselye akkor egy ferfinak ha fogadva sincs?
Szerintem nem szomoru, mert mar max ha nem vagy [link] akkor zero eselyed van, hogy a no befogado legyen, pedig ez az egy kivetel van az utcai leszolitasokhoz. A mai tarsadalomban mar a parkapcsolat kialakitas szinte teljesen a manipulacion mulik "elhitetni vele azt, hogy en ilyen vagyok" meg megszerezni az instajat valahogy, meg vagy a teloszamat, vagy hogy lefekudjon - nem pedig a kozvetlenseg.
Hogy pl. elkerhetem az instadat? Elkerhetem a teloszamodat? Beszelgethetnenk tovabb nalad vagy nalam ma este es kis bor mellett, mi a kedvenced? <- ezek mar lerazosak, hacsak nem [link]
Szoval ja. Ezert nincs motivacio. Te kivetel vagy, de sajnos szamodra sem adodik meg ez a lehetoseg, mert itt felnek leszolitani az utcan ha annyira akarod akkor is. De menj Hollandiaba, ahol full lazak az emberek, allitom valamelyik angolul leszolit ha ugy "kioltozol" egy picit es a hajad "szexisre" beallitod, majd erotikus stilussal rendelkezel - de megint ez is manipulacio, nem pedig te.
Hat szoval ennek a temanak nincs meg vege, de ezt unalmas tovabb folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!