Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok lenne esélye egy csendes, visszahúzódó, félénk, szűz srácnak?
"nyutninkell beszelgetni es akkor lesz baratnő is
"
de nekem ez nem megy 😥
Probald meg rávenni magad lehet hogy nem sikerül elsőre de ha nem probalkozok Ugy nehez várni ha nem
Teszel érte akkor nem jön össze
"de nekem ez nem megy 😥"
Jajj te, buksidat is megsimogassam? Nem vagyok egy rosszindulatú ember, de haver, olvasd vissza amit írtál! Szerinted így kinek fogsz kelleni? Üvölt rólad a tutyimuytiság, hogy valamilyen tenyérbemászó kis görcs lehetsz.
Itt nem az a kérdés, van- e esélyed, hanem, hogy min kéne változtatnod.
Olyan emberekkel kéne körbevenned magad akiktől tanulhatsz, látsz bennük potenciált mind a kommunikációra mind a jövőre nézve. Itt nem az a baj, hogy szűz vagy, hanem az, hogy nebáncs virág vagy. Edzél, fejleszd magad, olvass, végezz diákmunkát, írj! Legyen hobbid, amiről tudsz mesélni! Hallgasd meg az embereket, hogy miről beszélnek, figyelj, hogy mi történik körülötted! Vegyél erőt magadon és legyél férfi legalább minimálisan! A nőknek egy partner, társ kell, nem egy "háziállat" akit pátyolgatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!