Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek az idősebb srácoknak?
17 éves lány vagyok, sportolok és ehhez megfelelő gimnáziumba járok. Értelmesnek tartom magam emellett a jegyeim is egészen jók. Ennek ellenére szinte semmilyen érdeklődés sem ér az idősebb fiúktól, sajnos nagyon sok gyerekes osztálytársam és ismerősöm van. Ezért annyira az ő társaságuk nem is vonz (persze vannak kivételek).
Mindig is a nálam 4-5 évvel idősebb ek jöttek be de én őket valahogy sosem érdekeltem. Nem értem mi lehet a probléma velem.
Ha gondolod beszélhetünk.
Amúgy meg, lehet a kor miatt nem közelednek, mert aki komolyat akar, lehet nem 18 alatt keresgél.
Nem tudom, számomra nem fontos a kor, ha a másik érett, de most hogy menjek oda egy sokkal fiatalabb lányhoz, hogy ismerkedni akarok és ezt ő el is higgye?
Kozep sulisok sracokat meg nem nagyon erdeklik a nők, max csak a dugasra.
Eleg sok hormon teng bennuk, keves a kivétel, de akad.
Szélesitsd a látokorod, jarh tobb helyre, akat 2havonta valts edzőtermet ha van ra lehetőseg, jarj tobbet el tarsaggal aztan meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!