Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális ?
Szóval az a helyzet hogy fiatal fiú vagyok és a korombéliek sose jöttek be mert mivel szépen fogalmazva éretlenek.
Én ekem sokkal jobban preferálnak az idősebb hölgyek mert ők viszont elég érettek és van saját tudatuk/gondolkozás módjuk tudják hogy milyen világban élnek és tudják hogy milyen egy ember és tudnak olyan döntéseket hozni amiket egy korombeli sose az idősebb Nők sokkal tapasztaltabbak és gondolkodók sokkal jobb a társaságuk mint egy fiatalabbé persze ez személy függő nyilván vannak olyan buta nők akik a horoszkópnak szentelik az életüket és lehet olyan korombeli vagy fiatalabb lány mint én aki tudja hol is él milyen világban saját tudattal nem pedig azon agyal melyik *kozmetikushoz menjen megcsináltatni a körmét* Viszont az idősebbeknél jóval nagyobb az esély hogy jobbak mivel ők már tapasztaltabbak ,és szó mint szó valamiert az idősebb nők jobban tetszenek mint a fiatalok ... a legnagyobb bánatom viszont az hogy ammedigre tudnék ismerkedni idősebb nőkkel arra több évet várhatnék persze ott van az a megoldás hogy keressek olyan korombéli lányt akivel szimpatizálok...(hahó ez a valóság) szóval így őszintén már kezdem feladni ,ti mit gondoltok az egész koncepcióról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!