Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érhetem el azt, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el azt, hogy egyáltalán ne kötődjek a lányokhoz és, hogy ne akarjak magamnak egyáltalán barátnőt?

Figyelt kérdés

Röviden:

Én azt gondolom, hogy nekem teljesen normális kapcsolatom sosem lehet. Mert én úgy veszem észre az összes lányon, hogy egyszer még idő előtt max 1-2 év múlva az összesből előjön az, hogy igazságtalanul bántják vagy szakítanak a párjukkal. Vagy össze se jönnek velük. Még egy megcsalásnál is igazságtalanabbul! Néha a bántó szándékukat kedvességnek akarják álcázni. Vagy a másik az, hogy valamit előtérbe helyeznek a párjukkal szemben. Oké nekem is vannak egyéb fontos dolgok család, barátok, hobbik, stb. De nem mondanék le fontos randikat vagy programokat miattuk. És úgy gondolom nem tudnék elég időt eltölteni a párommal. Meg túl sokat várnak el a fiúk, férfiaktól. Illetve sokkal másabbal a szokásaik amivel én nem tudok érvényesülni. Több hátrányt látok egy párkapcsolatban mint előnyt. ___? Mélyen legbelül tudom, hogy nem szabadna a lányokkal kikezdenem, de a vonzódásaim nem hagyják, hogy elfelejtsem őket.

Hosszabban

A problémám az, hogy szeretnék eljutni egyetemre mert vannak tantárgyak amikből nagyon jó vagyok. De Angol és Matek annyira rosszul megy, hogy kizárt azokból jó érettségit írni. Már előre megnéztem az elmúlt év érettségi feladatait meg is csináltam párat de nagyon nehéz ez miatt azt gondolom nem tudom őket felesre sem megcsinálni majd mert nem tudok rájuk tanulni. Mert nem olyan mint pl egy kémia vagy biosz. Töriből nem lennék olyan rossz viszont a tanárunk egy tahó aki érettségin szeret mindenkinek rosszabb jegyet adni. És nem csak ott. Továbbá dolgoztam egyszer egy büfében nem szeretek dolgozni. De akkor a karantén időszak annyira rossz és unalmas volt, hogy inkább megpróbáltam azt de akkor is csak rosszabb volt és csak két hónapig bírtam pedig csak 8 órába dolgoztam ott. Tehát teljesítő képességben sem lennék hamar jó. És annyira más a két nem gondolkodása amivel én nem tudok egyszerűen érvényesülni. Nem érettebbek ez csak egy szöveg. Vagyis nem mert általános iskolában tényleg észre lehetett ezt venni néha. De utána, ha azok lennének nem akarnának semmiben picit sem megváltozni egy adott kor betöltése után. Hanem hagynák, hogy a tapasztalat vezesse őket mert az tud adni valódi érettséget. Azt aki valóban érett és nem akar felvágni vele picit sem, mivel akkor már nem lesz az. Azt szerethetem én is. Meg azzal tud az ember fokozatosan kicsit közelebb kerülni a félig felnőttes gondolkodáshoz. De itt most nem arról van szó hanem arról hogy sokkal jobban számít nekik a pénz mint a fiúknak pl. Meg teljesen más az érdeklődésük, stb. Meg az éretlen mégis magukat érettnek tartó lányokat sem szeretem és rengeteg az ilyen. Aki valóban érett az nem gondolja annak magát meg nem akar másnak látszani. És lehet nem is nézek ki jól. Mert volt már olyan, hogy a kimondottan azért utasítottak vissza mert nem tetszettem. De tartom magamban az önbizalmat és még a külsőmben mindig hiszek. Emellett a belsőmben is mert ezen kívül, vicces, kedves meg túl jó lelkű is vagyok. És szeretek dolgokat csinálni. De hiába. Volt egy barátnőm aki két hónap után pontosan ilyen igazságtalan dolgok miatt hagyott el és szakított velem. Mindenki át esik szinte azon is, hogy megcsalják. Még az is jobb konkrétan. De ha már azért aláznak meg amiről nem tehet az ember és nem tud aktuálisan változtatni sem rajta. Vagy ami éppen nem is igaz, az tényleg a netovábbja. És rengeteg ilyen van és itt már nem csak a magam példájából beszélek. Hanem több barátommal is megtörtént ez csak mert valamiben nem tudtak úgy teljesíteni mint más korukbeli fiú. Vagy mert 1-2 ember rosszat mondott róluk. És ezért már nem adott esélyt nekik a lány. Na kösz én ezt még 1x nem akarom. Pedig egy éve ismertem és addig meg még a kapcsolatunk elején is jó arcát mutatta. Azt hittem normális, kedves. A normális lány fogalom mindenkinél mást jelent. De sokan akik ezt mondják nem tudják mit takar ez pontosan, feltétlen nagyon jó lelkű lányokra tudom ezt mondani csak. Meg aki teljes mértékben eltud fogadni kivéve max a külsőmet nem ha nagyon vissza taszító. Attól is félek, hogy a fiatalságom gyorsan lepereg előttem.

Tehát nagyon nem bízok meg a lányokban bár úgy alapból semelyik emberben. És úgy érzem nem nagyon felelünk meg egymásnak igényekben, egymás iránti érdeklődésben sem. Értek a pszichológiához és úgy veszem észre az emberek 90+ %-a rendelkezik valamilyen szinten ezekkel a mentális zavarokkal egyszer mindenki keresztbe tesz a legjobb barátjának is ezért pl de tudnék mèg írni tehát szerintem az országunkban meg gondolom máshol is több a mérgező ember mint gondolnánk ezekre a páciensekre gondolok most xd: Pszichipátia ,Szadista, Nárcisztikus, Szopihopátia, Machiavellizmus, Sötét Empata

Még ha egy lány pont, hogy tőlem is akarna valamit akkor is vagy nagy előítéletekkel állok hozzá főleg az idősebbekhez vagy van akit minèl jobban el is kerülök inkább még ha tetszene meg kedvesnek mutatja magát akkor is!

Tehát igazság szerint tudom, hogy nekem nem való lány. Az lenne a helyes ha elfelejteném őket. De az a baj, hogy akarom egyszerűen. Mert az érzelmeim, vonzódásaim nem hagynak, hogy megszabaduljak a gondolattól és az akarattól. De valahogy meg szeretnék abban szeretnék segítséget kérni valakitől, hogyan tudom ezt meg tenni. Mert a másik esély az lenne, hogy találok egy igazi normális lányt akivel jól el tudok lenni sokáig és elfogadjuk egymás hibáit. De úgyis tudom, hogy ez nem fog össze jönni. Mert nem hagyják sokáig, hogy fiatal legyen az ember. Ezért pár évig van esélyem utána még inkább felesleges mert még annyi esélyem sem lenne normális kapcsolatra mint most. Főleg, hogy ilyen rövid ideig voltam csak kapcsolatban az ezzel jövő hiányosságok amiket nem tudnék úgysem elengedni mindent tönkretennének.

#barátnő #lány #szerelem #Rossz érzelmek
2023. nov. 6. 18:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Félre értetted nem is arra gondoltam, hogy 24/7 együtt legyünk. Mindenkivel az a baj, hogy egyből így érti. Hanem úgy, hogy ne a munka legyen az ami miatt nem lehetünk együtt azokon a napokon amikor együtt lehetnénk. Vagy pedig rontsa ezeket a napokat, kevesebb idő legyen együtt egy napon, stresszes legyen a munka miatt. De azt írtam is, hogy család, barátok, stb az nekem is lenne. A munka nem kötelező de a 20-on de már a 18 éves lányok is az a baj, hogy egy egész nyarat sem fognak felmondani a munkahelyükről vagy kihagyni. Már csak azért sem, hogy ezzel azt hitetessék el saját magukkal és más birkákkal, hogy ők felnőttesen viselkednek és menőnek hiszik ezt közben pedig kurvára gyerekes gondolkodás. És ezt a párjukra is rá akarják erőltetni hát rám nem. Én nekem pedig nincs türelmem olyan hosszú ideig keresni azt az embert aki nem ilyen. Mert bárki tudna ilyen lenni ha nem a pénz, hatalomvágy meg a nárcizmus féle tünetek hajtanának mindenkit. Pontosan amikor mind2 fél részéről tervbe van egy összeköltözés és (vagy) házasság akkor előtte pár hónappal már rendben lehet a dolog persze akkor is csak úgy ha ez nem okoz semmi feszültséget. És én nem dolgozni, hanem tanulni akarok még egy jó darabig akármi is lesz. Tanulás az nálam és a haverjaimnál úgy szokott működni, hogy amihez van érzékünk ahhoz elég párszor át olvasni úgyis ötös lesz. Amihez nincs ott hiába ülünk 5 órát úgysem lesz 2-3-nál valamikor 1-nél jobb.

És igen valahogyan lekellene mondani mert muszáj leszek. Én egy ilyen ember vagyok már ígyis kicsit úgy érzem ki vagyok öregedve.

2023. nov. 8. 12:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg ezek a korosztályú lányok már a 18 évesek is gyakran arcra sem olyan fiatalosak és bájosak a 20 felettiekről meg ne is beszéljünk! És ez is nagy hátrány lesz ilyen lányok kicsit visszataszítóak számomra.
2023. nov. 8. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Miert akarsz egyaltalan baratnot?
2023. nov. 8. 22:41
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 Leírtam a rövid szövegbe is. De most még egyszer leírom azért mert nem tudom elnyomni magamban azt, hogy vonzódjak hozzájuk és kívánjam azt, hogy szeressenek meg, hogy párom legyen. Épp erre akarok megoldást találni, hogyan lehetne ezt megszüntetni, hogy ne egyáltalán ne kívánjam őket soha többet! Valaminek kell lennie amivel meg lehet szüntetni ha nem más akkor valami durva túladagolás valamivel pl!
2023. nov. 9. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
37%
Kémiai kasztrálás
2023. nov. 9. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem majd jön valaki aki megért és úgy szeret ahogy vagy.
2023. nov. 14. 06:25
 17/17 anonim ***** válasza:
65%
Ha ennyire utálod a lányok gondolatát, nem vagy inkabb fiúkhoz illő?
2023. nov. 14. 06:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!