Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tévő legyek nem ertek ezekhez a dolgokhoz?
Szoval van egy csaj es elkezdtem vele suliba beszelgetni. es mikor mentunk ki sulibol latott egy parszor cigizni es mindig szolt hogy ne cigizzek es kuldtem snapchatem cigis kepeket igy streakbe es mindig ram irt hogy ne cigizzek nemjo meg irgum burgum xd es megkerdeztem tolle chatbe hogy miert ne cigizzek aztan mondta mert nem jo nekem szokjak le meg bizzak benne hogy jo lesz meg minden es en ossze szeretnek vele jonni csak nem tudom hogy van e eselyem vagy nincs meg amugy mondta egy jo haverja hogy neki vol mar csavoja es a szemelyisege olyan volt mint az enyem meg ilyenek meg hogy szerinte van nalla eselyem mer o ismeri nagyon jol
Es szerintetek mit csinaljak ?
OFF: b...szki tényleg nincs benne egy azaz egy írásjel sem???
ON: Szerintem csinálj egy túrós palacsintát, mert annak amit leírtál nincs semmi értelme.
Amig cigizel, ne is reménykedj.
Senki sem akar egy büdös szájú, büdös hajú, büdös ruhájú sráchoz odabújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!