Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig írogatnátok egy lánnyal, aki nem ír elsőnek?
Beszélek egy lánnyal, de még csak néhány napja. Nem tudom, hogy tetszem-e neki vagy csak vissza írogat, mert normális.
Általában nekem kell kezdeni, de ha írok akkor ő elég hamar válaszol rá (vagyis úgy tűnik). Lehet vele viccelődni meg érdeklődőnek is tűnik, mert szokott kérdezgetni, de nem tudom.
Ilyenkor érdemes még próbálkozni nála?
17f és 15l
ha érdeklődik felőled, akkor az még jó jel.
Hívd el utána, hogy van-e kedve parkban sétálgatni, vagy stb
csak unalomból írogat vissza, olyan lánnyal nem érdemes beszélni aki nem ír magától (tapasztalat)
én kb 2 hónapig beszéltem így egy lánnyal, egyetlen egyszer sem kezdeményezett beszélgetést, de még találkozni sem akart
Ha nem érzem a nagy tüzet, én offolom ilyen szempontból.
Nem olyan kapcsolatot akarok, ahol ezer évig agyalok, hogy most bejövök -e, mi van -e, hanem ott ahol üvölt a tűz, hogy imádjuk egymást. Szóval érzelmileg tuti lefosnám, vagy brutálisan beleadnám magam, hogy megnézzem, mit váltok ki belőle. Ha taszítom, off.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!