Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sose volt barátnőm és úgy érzem egy utolsó lúzer senki vagyok, mit tegyek szerintetek?
Először orvoshoz menj, aztán szerezz barátokat.
(Lassan már unom, hogy mindig le kell írni...)
Kérdező, neked azért nincs nőd, mert gondolom az életben is ugyanígy picsogsz, mint itt. Márpedig a nőknek nem kell egy punci, az van nekik is.
De hogy tanácsot is adjak (bár úgyis lesz rá kifogásod): először is találj valamit, amiben sikeres vagy, ami önbizalmat tud adni. Nekem a munkám volt ez, de lehet ez bármi, ami feldob: munka, hobbi, képzőművészet, sport, társasági élet, buli, bármi. Aztán ha megvan egy normális önbizalom, akkor utána már lehet ismerkedni.
Én is elég lúzer voltam, nem volt önbizalmam és hasonlóan gondolkodtam. De befejeztem a picsogást, kirángattam magam a mocsárból és felépítettem az önbizalmamat és lett is nőm.
Amúgy a társkereső az olyan, hogy oda kitartás kell. Én legalább 500 nőnek írtam, amiből összejött 3 randim. Az egyik most a feleségem.
ha abban a tévhitben éltél hogy az edzés egyenes út a nőkhöz tévedsz. az edzés ha kitartó vagy akkor jobb fizikumot ezáltal jobb közérzetet, önbizalmat ad, illetve jobban fogsz kinézni, vonzóbb leszel, ÉS EZÁLTAL, NEM emiatt több esélyed lesz lányoknál, mivel jól nézel ki
külső megfog, belső megtart
#18 vagyok még
ahogy írják, szánalmas amit csinálsz. kérdezel, kapsz tanácsot, leugatod a tanácsokat, keresed a kifogást. magadra vess. további válaszadást nem javaslok senkinek.
37F vagyok, még csak most alakul az első komoly kapcsolatom.
Ugyanezt a lúzer életmódot éltem mint Te. Kifogások keresése, mások hibáztatása, önostorozás, önsajálat, értelmetlen filozofálgatás, párkapcsolati konteók kitalálása, incelkedés, stb. Hát, ezektől nem lett csajom egy sem...
Ami nem segített: könyvtárba, színházba járás, sport, bulik, munkahely, internetes társkeresők.
Ami segített: kommunikációs készségek fejlesztése, tanulás, munkahelyi előremenetel, sok-sok interakció emberekkel, nemzetközi fuvarozás, önbizalomépítés, jó kereset. Utóbbival soha nem szabad hivalkodni, csak az önbecsülésed, önbizalmad javul tőle, és az tesz majd vonzóvá, nem a pénzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!