Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen ürüggyel írjak rá a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ürüggyel írjak rá a lányra?

Figyelt kérdés
Eléggé tetszik a lány, és élőben tudom le blokkolnék ha így full ismeretlenül kellene beszélnem vele, viszonylag távol lakik tőlem, tehát nagyon közös pontal nem tudok nyitni. Új még a suliba, max annyi lenne, de az meg eléggé érdekes lehet a szemszögéből hogy a semmiből bejelölöm és kérdezősködök milyen a suli. Tehát nagyon közös pont alig van így még ismeretlenül.
2023. szept. 5. 20:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Mindig van közös pont ha nincs akkor csinálni kell :) Keress bármilyen ürügyet arra hogy ráírj, ha kell akkor találj ki valamit. "Szia! bocsi nem veletek nyaraltlunk együtt a balcsin még gyerekként? Ja.. akkor csak nagyon hasonlítazs a lányra, amúgy most jöttél a suliba?" "Szia, Réka mesélte, hogy te szoktál lovagolni, esetleg tudnál ajánlani valamilyen jó helyet? tesómat érdekelné! Ja, hogy nem lovagolsz? ohh bocsi akkro biztos összekevert valakviel:) " Teljesen mindegy mivel ha ráírsz akkor már onnantól kezdve tudsz egy beszélgetést kezdeményezni.
2023. szept. 6. 10:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nagyon túlgondolok, mindig is ilyen voltam sajna, de jelöljem be full random és kérdezzek ilyeneket? Ez olyan furcsa lenne, nem? Egyébként nagyon adom ezt a sok ötletet #12
2023. szept. 6. 13:17
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező! Neked nem mostanában lesz kapcsolatod. Ilyen negatív hozzáállással, csak a kifogásokat keresed, ahelyett, hogy már léptél volna. Max visszautasít. És akkor mi van? Kalandba vered magad, tök fölösleges, titkon abrandozol, aztán lehet semmi esélyed. Vagy épp fordítva. Azért nem mersz lépni, mert negatív visszajelzés esetén összedölne az elképzelt vilagod? Találsz utána más lányt! De amíg nem lépsz, soha nem fog történni semmi. Hajrá! Most már másodszor írom!
2023. szept. 7. 10:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Noss, sikerült beszélnem vele, elég jó fej, be is jelöltük egymást, nem tudtam leszűrni hogy most bír-e engem vagy sem, nos nem tudom mit írjak neki, esetleg el e hívjam valahová a hétvégén.
2023. szept. 8. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!