Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Szeretnék barátot, de hiába vagyok kedves meg minden, nem érdeklem a fiúkat. Nagyon szeretnék emberi kapcsolatokat is barátokat, haverokat, mert nagyon nincsenek barátaim se. Szeretnék palit meg barátokat. Vmi tipp?
2023. aug. 5. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem jók a célszemélyek. Én is ismerek egy csajt, aki mindig sportoló fickókra vadászik, de igazából abszolút két világ ők és a sportolók.
2023. aug. 5. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Első tipp írd ki hogy “valami”. Második tipp saját adottságaidnak megfelelően keress vagy sokára fogsz találni. Harmadik tipp más helyeken próbálj ismerkedni. Negyedik tipp próbáld jobban felhívni magadra a figyelmet. Ötödik tipp hát ezt nem tudom hány éves vagy, de próbálj a te korosztályodban.
2023. aug. 6. 00:32
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg nagyon csúnya vagy. (ez csak egy tipp)
2023. aug. 6. 04:41
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Javits az onbizalmadon es a kisugarzasod is javulni fog! Sok sikert kivanok!
2023. aug. 6. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!