Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz az a férfi aki már 19 éves és még nem volt barátnője?
Sziasztok!
Nem rég lettem 19 éves. A párkapcsolat hiánya kérdés már többször is megfogalmazódott bennem, de most igazán megerősödött, miután a következő életkorom száma már "kettő"-vel fog kezdődni. Mikor 4-5 évvel fiatalabb voltam, még az volt bennem hogy majd biztosan lesz, 18 éves koromra csak lesz már valakim. De mivel ezt a kérdést felteszem, még semmit sem tettem le az asztalra.
Eléggé ciki hogy, míg kb. az összes ismerősöm embereknek már volt vagy épp van kapcsolata én nekem még nem teremett semmi.
Rettentően gáz mikor elmegyek valahova a haverokkal, és mindenki hozza a barátnőjét kivéve én. Legszívesebben el sem mennék mert olyan szerencsétlennek érzem magam.
Szüleim, a rokonok és barátok az egyetemi és edzőstársaim folyton azzal nyaggatnak hogy, mikor lesz végre már barátnőm. Folyton azzal jönnek hogy, "ideje volna már", "mikor én 19 éves voltam már volt 2 párkapcsolatom", meg a "magas vagy és sportolsz, neked lenne a legegyszerűbb csajozni" stb...
Sokan már azzal gúnyolódnak hogy, incel vagyok...
Sokat járok el szórakozóhelyekre, meg hogy itt a nyár strandra is megyek mikor tudok, hátha... A párkapcsolat hiányát hobbikkal és sporttal próbalom pótolni (ez legalább segít)
Nagyon odafigyelek a külsőségekre. Ha megyek valahová akkor mindig ápoltan és jól vagyok öltözködve jelenek meg.
És az anyagiakkal sincsen probléma
De természetesen megértem azt hogy, az önsajnálat, kesergés, kifogások keresése és a gyakori kérdéseken való kérdezősködések helyett tennem kell valamit. Már azon is gondolkodtam hogy, felkeresek egy pszichológust mert valószínűleg nálam van a probléma. A legnagyobb baj hogy, kezdek már beletörődni abba hogy, senkim se lesz, inkább fogadjam és engedjem el az egészet.
Szerintetek megérné hogy, beszéljek egy szakemberrel?
Kérlek benneteket hogy normális, segítő választ adjatok
Udv a klubban haver. Nem veled van a baj.
A lanyoknak, noknek mar semmi es senki sem eleg jo.
Ha magas vagy az a baj, ha alacsony az a baj, ha hosszu a hajad vagy kopasz vagy az se jo.
Ha sportos vagy, akkor egy izomagyu fsz vagy, ha nem akkor azert nem mert elhanyagolod magad.
Ha vicces vagy akkor seggfej vagy, ha komoly akkor meg kocka..
Most fiatal vagy azert nem kellesz, ha majd idosebb leszel akkor meg azert nem.
Tudomasul kell ezt venni, es hidd el, ez meg mindig sokkal jobb, mintha egy aranyaso/energiavampir-raptor behalozna es csinaltatna egy gyereket
Én személy szerint a barátnő kérdést már elengedtem. Egyszerűen rájöttem, hogy sose tudnék megfelelni az elvárásoknak, ezért miért stresszeljem magam feleslegesen, pláne már 30 felett. A teljesség igénye nélkül próbáltam összeszedni milyen legyen egy férfi:
céltudatos, határozott, magabiztos, talpraesett, vicces/szórakoztató (de tudj komoly is lenni), maszkulin (ne csak külső értelemben, de ne legyél ugye toxikusan maszkulin se), tudjon a férfire "támaszkodni"(neked nem lehetnek lelki gondjaid vagy ha vannak is rejtsd el, mert nem férfias), legyél legalább átlagos szinten közkedvelt, legyél társasági ember (legalább is könnyen tudj kialakítani kapcsolatokat, ne legyél full intro, tudjon veled pózolni társaságban), ne legyél csóró, ne lakj anyádéknál, legyél magasabb mint ő...stb.
Félreértés elkerülése végett, én nem mondom, hogy ez probléma. Egyszerűen csak ténymegállapítás, hogy én ezeknek a kritériumoknak nem felelek meg. Ami ezek közül megvan, az az utolsó három: ne legyél csóró (mivel minimalista vagyok sok tekintetben, így tudok félretenni), ne lakj anyádéknál, legyél magasabb mint ő (átlagos testmagasságom van, 178cm). Egy kicsit mindig is a saját utamat jártam, megvan az erős kritikám a társadalmunkról, van bennem egy passzív ellenálló. Emellett sokat tépelődök, gyakran szorongok és nem különösen érdekelnek a tipikusan férfi hobbik. Társaságba nem járok, nehezen ismerkedek, nyílok meg új embereknek. Lényeg a lényeg, nem vagyok jó férfi material. Teljes metamorfózison pedig nem fogok tudni átmenni, hogy megfeleljek az igényeknek. Megjátszani magamat, álarcot felvenni szintén nem tudnék, és nem is akarnék.
"milyen egy igazi no? Kivancsiva tettel…."
Ugye, ugye... Még el sem gondolkodtál rajta igazán, hogy milyen is egy igazi nő, de máris ott tartasz, hogy nem is csak messzemenő következtetéseket vonsz le abból, amit azok kapcsán tapasztaltál meg, akiket csak úgy a közeledbe fújt a szél válogatás nélkül, hogy "A lanyoknak, noknek mar semmi es senki sem eleg jo", hanem ráadásul még tanácsokat is osztogatsz másoknak, hogy "tudomásul kell ezt venni"...
Egy igazi nőt arról lehet felismerni, hogy nem az alapján ítél meg, hogy magas vagy-e, hogy milyen a hajad, hogy mennyire vagy kigyúrt meg hogy hány éves vagy és mennyire sok a pénzed, mint a plázacicák. A többi közül válogass. És ha igazi férfi vagy, ne annak alapján ítéld meg őket, hogy milyen magasak, milyen a hajuk, stb., hanem találj sokkal komolyabb szempontokat. Ha pedig úgy érzed, hogy a komoly szempontoknak megfelelő nőket sose látsz, az vagy azért van, mert nem jársz eléggé nyitott szemmel (az igazi nőket ugyanis nem olyan könnyű észrevenni, mint a kikent-kifent plázacicákat), vagy azért, mert eleve rossz közegben keresgélsz, olyanban, ahol ők eleve elő sem fordulnak, úgyhogy keresgélj máshol is, ahol korábban még soha.
"gondolom igazi nonek tartod magad"
Haver, hol mondtam, hogy nő vagyok? :D
"mert te vagy az okos ugye? A stilusodbol en megmondom hogy egy igazi hazisarkany lehetsz/vagy"
Tévedsz, maradjunk annyiban. Okosságért meg nem kell, hogy hozzám gyere, bármelyik igazi férfi lényegileg ugyanezt fogja mondani, ha felteszed neki a kérdést. De ha jót akarsz magadnak, olyanok véleményére adj, akik már kb. egy egész boldog életet leéltek a feleségükkel, ne olyanokéra, akik még sehol sem tartanak abban a kapcsolatban, amelyik kapcsán épp észt osztanak.
És azon is gondolkodj el, hogy milyen egy igazi férfi. Mert ha te nem vagy az, hiába is találsz rá egy igazi nőre, nem fogsz neki kelleni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!